Πόσο αστεία θεωρείτε αυτά τα παιδικά ατυχήματα; (vid)

Τα βρίσκετε διασκεδαστικά ή όχι;

Πόσο αστεία θεωρείτε αυτά τα παιδικά ατυχήματα; (vid)

Τα μικρά παιδιά είναι από τη φύση τους γεμάτα περιέργεια και δεν έχουν ανεπτυγμένη την αίσθηση του κινδύνου, για αυτό και είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στα ατυχήματα.

Μεγαλώνοντας, αναπτύσσουν μεν την αίσθηση του κινδύνου, επηρεάζονται όμως και από άλλους παράγοντες, όπως η ανάγκη επίδειξης, η αντίδραση στους νόμους και στις συμβουλές των ενηλίκων και η γοητεία της περιπέτειας, με αποτέλεσμα να εξακολουθούν να κινδυνεύουν από ατυχήματα.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τα ατυχήματα συγκαταλέγονται μεταξύ των πρώτων αιτιών θανάτου παιδιών ηλικίας έως 18 ετών και ευθύνονται, για το 40% των θανάτων της ηλικίας αυτής. Μετά το πρώτο έτος της ζωής τους, τα ατυχήματα αποτελούν στη χώρα μας την πρώτη αιτία θανάτου.

Μια λάθος εκτίμηση στην τσουλήθρα, ένα παραπάνω βηματάκι πάνω στο κουβαδάκι που έχει ανέβει, αρκεί για να υπάρξει μια θεαματική πτώση, από την οποία είτε θα τρομάξει το παιδί και θα βάλει τα κλάματα, είτε θα σηκωθεί και θα θελήσει να επαναλάβει αυτό που έκανε.

Το βίντεο που θα δείτε, έχει πάνω από 24 εκατ. views, ενώ αρκετά από τα σχόλια είναι επικριτικά λέγοντας ότι κάθε άλλο παρά αστεία μπορεί να θεωρηθεί μια πτώση μωρού.

Ποια είναι η γνώμη σας βλέποντας το βίντεο;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved