Διάσημα παιδιά που διέκοψαν κάθε σχέση με τους γονείς τους (vid)

Αντί να έχουν στο πλευρό τους γονείς τους, σταμάτησαν να έχουν κάθε επαφή μαζί τους.

Διάσημα παιδιά που διέκοψαν κάθε σχέση με τους  γονείς τους (vid)

Μεγαλώνοντας με όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω σου κάθε άλλο παρά εύκολο είναι, ειδικά αν δεν έχεις στο πλάι σου ανθρώπους που εμπιστεύεσαι. Ανθρώπους που σε στηρίζουν σε κάθε σου βήμα και που δεν είναι άλλοι από τους γονείς σου.

Όμως, για αρκετά διάσημα παιδιά, οι κακές σχέσεις είτε με τη μητέρα τους είτε με τον πατέρα τους, τους ανάγκασαν να διακόψουν κάθε σχέση μαζί τους.

Η Selena Gomez για παράδειγμα ξεκίνησε από πολύ νωρίς την καριέρα στην βιομηχανία του θεάματος. Συμμετείχε στο κανάλι της Disney έχοντας ως managers τους γονείς της.Όταν η καριέρα της άρχισε να απογειώνεται, η Selena Gomez απάλλαξε τους γονείς της από τα …καθήκοντά τους ενώ η σχέση με τη μητέρα της πέρασε από πολλές και διάφορες φάσεις!

Ένα από διάσημα παιδιά που είχε κάκιστες σχέσεις με τον πατέρα του ήταν ο Macaulay Culkin. Ο ίδιος τον έχει κατηγορήσει για κακοποίηση και κακή διαχείριση των οικονομικών του. Το 1995 χώρισαν οι γονείς του και όπως φημολογείται μέχρι σήμερα δεν έχει ανταλλάξει κουβέντα με τον πατέρα του.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ποια άλλα διάσημα παιδιά δεν μιλούν με τον έναν ή και με τους δύο γονείς τους.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved