Taylen Biggs: Πώς από ένα απλό κορίτσι κατάφερε να γίνει διάσημη (pics)

Από το νηπιαγωγείο στα Fashion Shows!

Taylen Biggs: Πώς από ένα απλό κορίτσι κατάφερε να γίνει διάσημη (pics)

Η μητέρα της Taylen Biggs, Angelica Calad, δεν πίστευε ποτέ ότι ο λογαριασμός που δημιούργησε στο Instagram για να μοιράζεται φωτογραφίες της κόρης της με συγγενείς και φίλους, θα γινόταν viral και η κόρη της ένα από τα μικρότερα μοντέλα και κριτικούς μόδας. Για να μην αναφέρουμε ότι ούτε στα πιο τρελά της όνειρα δεν πίστευε ότι από ένα post της κόρης της στα social media θα κέρδιζε 150 μέχρι 5000 δολάρια.

Κάπως έτσι η 6χρονη κατάφερε να κλέψει τις καρδιές αρκετών σταρς. Έχει περπατήσει σε αρκετές πασαρέλες όπως στο Miami Fashion Week, Miami Swim Week και στο New York Fashion Week.

Το προσωπικό της στιλ είναι και αυτό που ξεχωρίζει και που την έχει κάνει διάσημη. Τι ξέρουμε για εκείνη;

Έχει για είδωλά της τις Cardi B, Beyoncé, Janelle Monáe και Jeremy Scott.

Περιγράφει το στιλ της ως χαρούμενο και πολύχρωμο ενώ μερικές από τα αγαπημένα της brands είναι τα Moschino, Caroline Bosmans, Gucci Kids και Stella McCartney Kids.

Ποιος την ετοιμάζει για τα fashion shows και τις εμφανίσεις που κάνει στο κόκκινο χαλί; Μα φυσικά η μαμά της, ενώ το καλύτερο event που έχει παρευρεθεί είναι τα VMAs.

Όνειρό της είναι κάποια στιγμή να γνωρίσει την Kendall Jenner. Είναι μια διάσημη που λατρεύει και που ακόμη δεν έχει γνωρίσει. Όμως, όπως λέει η ίδια σκοπεύει να το κάνει και σύντομα.

Δείτε μερικές από τις εμφανίσεις της στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved