Ημέρα «Κάνε μια χάρη στον γκρινιάρη» - Αφιερώστε την ημέρα στα γκρινιάρικα παιδιά σας

Ή τον γκρινιάρη γείτονα που τον ενοχλούν οι φωνές και τα παιχνίδια των παιδιών σας! ?

Ημέρα «Κάνε μια χάρη στον γκρινιάρη» - Αφιερώστε την ημέρα στα γκρινιάρικα παιδιά σας

Εσείς γνωρίζατε ότι υπάρχει αυτή η ημέρα;

Αν δεν ξέρατε ότι υπάρχει αυτή η μέρα, μάλλον ήρθε η ώρα να την μάθετε. Όλοι λίγο πολύ, έχουμε γνωρίσει κάποιον γκρινιάρη στη ζωή μας. Είτε υπήρξαμε κι εμείς γκρινιάρικα παιδιά, είτε έχουμε γκρινιάρικα παιδιά ή κάποιον γκρινιάρη γείτονα που τον ενοχλούν τα παιχνίδια των παιδιών μας και οι φωνές τους όταν... γκρινιάζουν φυσικά.

Αυτή ημέρα λοιπόν είναι αφιερωμένη στους γκρινιάρηδες.

Πώς προέκυψε αυτή η μέρα

Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά. Ίσως ήταν ιδέα κάποιου παιδιού που ήθελε να του κάνουν τα χατίρια εκείνη την ημέρα ή κάποιου που ήθελε οι άνθρωποι να κάνουν καλές πράξεις για εκείνους που στη ζωή τους είναι γκρινιάρηδες και μίζεροι γενικότερα. Όπως και να προέκυψε η ημέρα «Κάνε μια χάρη στον γκρινιάρη» φαίνεται ότι αρκετοί είναι εκείνοι που τη γνωρίζουν και που κάνουν μια «χάρη» σε κάποιον γκρινιάρη.

Πώς να γιορτάσετε την ημέρα «Κάνε μια χάρη στον γκρινιάρη»

Όσες είστε μαμάδες, είναι μια ευκαιρία να εκπλήξετε ευχάριστα το γκρινιάρικο παιδί σας και να του κάνετε τη χάρη που ζητάει. Χαμογελάστε του και αντί να φωνάξετε ή να βάλετε επιπτώσεις όπως θα περίμενε και το ίδιο, κάντε του μια χάρη. Αγοράστε του ένα μικρό δωράκι ή πηγαίνετε μια βόλτα μαζί.

Από την άλλη αν δεν έχετε γκρινιάρικα παιδιά, απλά χαμογελάστε σε όποιον γκρινιάρη συναντήσετε μπροστά σας αυτή την ημέρα, ακόμη και αν κάνει κάποιο κυνικό σχόλιο για εσάς. Κανείς δεν μπορεί να αντικατασταθεί από ένα αμοιβαίο χαμόγελο, έστω και για μια στιγμή!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved