Ούτε που φαντάζεστε τι τρώει ο γιος της Σταματίνας! Ακόμη και η ίδια απορεί (pics)

Όσες είστε μαμάδες, ίσως μείνετε άφωνες!

Ούτε που φαντάζεστε τι τρώει ο γιος της Σταματίνας! Ακόμη και η ίδια απορεί (pics)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξαφνιάστηκε ακόμη και η ίδια από τις προτιμήσεις που έχει ο γιος της, ως προς τις τροφές που δοκιμάζει και δεν κρατήθηκε. Δημοσίευσε φωτογραφία του γιου της στο Instagram και από το μήνυμά της καταλάβαμε ότι και η ίδια έχει εκπλαγεί.

«Μάλλον τον τραβάνε τα έντονα χρώματα... δεν εξηγείται αλλιώς αυτή η έλξη στα ζαρζαβατικά!», σχολίασε δείχνοντας τον μικρό Ιωάννη να φορά πυτζάμες με τον Batman και έχοντας μπροστά του μια σαλάτα με αβοκάντο και μαρούλι.

Αν και η σαλάτα προοριζόταν για την ίδια ο μικρός έβαλε το χεράκι του και τη «βοήθησε» να τη φάνε μαζί. Μεταφορικά πάντα, καθώς ο μικρός Ιωάννης είναι μόλις 10 μηνών και ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή για την ηλικία του. Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα φαίνεται ότι δεν θα δυσκολευτεί η Σταματίνα να του δώσει σπανακόρυζο, μπρόκολο, κολοκυθάκια και όλα εκείνα τα ζαρζαβατικά που «απεχθάνονται» τα παιδιά!

Η παρουσιάστρια του Alpha είναι μητέρα τριών παιδιών και η χαρά για την οικογένειά της δεν κρύβεται με τίποτα. Για αυτό άλλωστε και με κάθε αφορμή ή κάποιο νέο επίτευγμα των παιδιών της, δημοσιεύει φωτογραφία τους στο Instagram.

Δείτε τη φωτογραφία με τον Ιωάννη να τρώει τη σαλάτα της στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved