1989: Την τελευταία φορά που τα Όσκαρ δεν είχαν οικοδεσπότη, η τελετή κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα

Τελευταία στιγμή η Ακαδημία «το ‘σωσε». Τέσσερις ηθοποιοί, οι Άλισον Τζάνεϊ, Φράνσες ΜακΝτόρμαντ, Γκάρι Όλντμαν και Σαμ Ρόκγουελ, θα είναι οι παρουσιαστές των Όσκαρ της 24ης Φεβρουαρίου και ευτυχώς, διότι την τελευταία φορά που η τελετή έγινε χωρίς παρουσιαστή, κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα.

1989: Την τελευταία φορά που τα Όσκαρ δεν είχαν οικοδεσπότη, η τελετή κόντεψε να τιναχτεί στον αέρα

Η 61η απονομή των βραβείων στις 29 Μαρτίου 1989, που δεν είχε οικοδεσπότη, έχει περάσει στην ιστορία ως η χειρότερη στην ιστορία του θεσμού και έχει καταστρέψει καριέρες και ζωές. Η τηλεθέαση των Όσκαρ είχε πάρει τον κατήφορο. Και για να δώσει λίγο μπρίο στην τελετή απονομής, η Ακαδημία προσέλαβε τον 51χρονο παραγωγό Άλαν Καρ, υπεύθυνο για μεγάλες επιτυχίες όπως το «Grease» του 1978 και παταγώδεις αποτυχίες όπως το μιούζικαλ για τους Village People «Can’t Stop the Music» (1980). Ο Καρ ήταν πιο γνωστός για τα πάρτι που οργάνωνε στα 70s με κοκαΐνη και pool boys και για το εξεζητημένο του στιλ.

Ο Καρ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον οικοδεσπότη της απονομής των Όσκαρ με διάσημα ζευγάρια συμπρωταγωνιστών, συνεργατών, συζύγων, εραστών κλπ, και να γεμίσει την τελετή με μουσικά νούμερα, εκ των οποίων το εναρκτήριο κράτησε 11 ανυπόφορα λεπτά και αρκούσε για να καταστρέψει όλη τη βραδιά.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved