Τι μπορείτε να φτιάξετε με τα παλιά σας σεντόνια

Όταν τα σεντόνια σας παλιώσουν μην τα πετάξετε.

Είτε τα βαρεθήκατε είτε σκίστηκαν από την πολύ χρήση τα παλιά μας σεντόνια είναι καλύτερο να μην τα πετάξουμε αλλά να τα επαναχρησιμοποιήσουμε.

Με τον τρόπο αυτό κάνουμε και οικονομία στο νοικοκυριό αλλά μπορούμε να περάσουμε και δημιουργικά τον χρόνο μας καθώς δίνουμε στο παλιό, άχρηστο ύφασμα νέα χρήση.

Κουβέρτα για πικνίκ ή τραπεζομάντιλο

Χρησιμοποιήσετε τα παλιά σας σεντόνια ως κουβέρτες για πικνίκ ή στρώστε τα στο έδαφος την επόμενη φορά που θα πάτε σε κάποια υπαίθρια συναυλία ή σε κάποια αθλητική εκδήλωση. Χρησιμοποιείστε τα ως τραπεζομάντιλα στο κάμπινγκ ή στο πάρκο για να καλύψετε τα τραπέζια πικ-νικ.

Πανάκια καθαρισμού / Πετσέτες κουζίνας

Κόψτε τα σε μικρότερα τετράγωνα κομμάτια και χρησιμοποιήστε τα ως πανάκια καθαρισμού. Επίσης μπορείτε να τα αξιοποιήσετε και ως πετσέτες κουζίνας.

Δώστε τα στο κατοικίδιο σας

Δώστε το παλιό σας σεντόνι στο κατοικίδιο ζώο σας! Το σκυλί ή η γάτα σας θα το αγαπήσουν και θα έχουν κάτι να αγκαλιάζουν που θα τους θυμίζει εσάς καθώς θα το μυρίζουν. Αυτός είναι ένας τρόπος για να τα ηρεμείτε όταν είναι ανήσυχα.

Υπνόσακος

Δημιουργήσετε ένα υπνόσακο με το παλιό σας σεντόνι. Οι υπνόσακοι είναι εξαιρετικά χρήσιμοι όταν πάτε σε ξενοδοχεία, ξενώνες ή άλλα μέρη όπου μπορεί να θέλετε να έχετε ένα επιπλέον στρώμα μεταξύ του εαυτού σας και του κρεβατιού. Είναι ιδανικά και για όταν κοιμάστε σε τροχόσπιτα. Για να φτιάξετε τη δική σας επένδυση υπνόσακου, απλά αναδιπλώστε το σεντόνι στο μισό, ράψτε την πιο μεγάλη σε μήκος επιφάνειά του καθώς και μια από τις μικρότερες άκρες του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved