Τι κάνουν ένας σκύλος και μια γάτα μόνοι στο σπίτι; Όχι αυτό που φαντάζεστε (vid)

Τι μπορεί να συμβεί στο σπίτι με μια γάτα και έναν σκύλο;

Τι κάνουν ένας σκύλος και μια γάτα μόνοι στο σπίτι; Όχι αυτό που φαντάζεστε (vid)

Μα μπορεί να υπάρξει ειρηνική συνύπαρξη μεταξύ σκύλου και γάτας, πιθανόν να αναρωτιέστε. Κι όμως, υπό τις κατάλληλες συνθήκες, πολλές γάτες και σκυλιά μπορούν να ζήσουν μαζί σε τέλεια αρμονία.

Δεν είναι δική μας εκτίμηση αλλά του κτηνιάτρου του Motherblog κ. Λάζαρου Καρανάσιου, ο οποίος τονίζει ότι η πλειοψηφία των γατών μπορούν επιτυχώς να συνυπάρχουν με ένα σκύλο, αν τους δοθεί χρόνος να γνωρίσουν καλά ο ένας τον άλλον. Αν ένα κουτάβι και ένα γατάκι εκτρέφονται μαζί , θα μάθουν αμέσως να ανέχονται το ένα το άλλο ,να είναι πραγματικοί φίλοι, να παίζουν αλλά και να κοιμούνται μαζί . Ωστόσο, εάν ένα σκυλί είναι ήδη μέλος ενός σπιτιού και μια νέα γάτα ή γατάκι πρόκειται να ενταχθεί στην οικογένεια, ορισμένες προφυλάξεις πρέπει να λαμβάνονται.

Δεν πρέπει να αναγκάζετε τα ζώα να νιώσουν άνετα χωρίς να είναι έτοιμα, καθώς αυτό θα κάνει τα πράγματα χειρότερα . Πρέπει να αφήσετε κάποια λεπτά μέσα στη μέρα, πάντα με παρακολούθηση, τα ζώα να έρθουν πιο κοντά και να νιώσουν χαλαρά το ένα με την παρουσία του άλλου.

Πάντως, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, η συγκατοίκηση γάτας και σκυλιού είναι πέρα από κάθε προσδοκία. Όχι μόνο δεν έχουν έχθρα μεταξύ τους αλλά φαίνεται ότι υπάρχει μια μεγάλη αγάπη, ειδικά από την πλευρά της γάτας.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι πραγματικά …αποκαλυπτικό:


https://www.instagram.com/p/Bsnor1cAj7j/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved