Το Τατουάζ: Δείτε πρώτοι τα παιχνίδια του Γ. Αγγελόπουλου & της μικρής «Λήδας» backstage (pics&vid)

Το Τατουάζ συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τα γυρίσματά του, καθώς οι τηλεθεατές ανυπομονούν για το τι θα γίνει στη συνέχεια!

Όλοι οι ηθοποιοί καθημερινά δημοσιεύουν backstage στιγμές από τα γυρίσματα της σειράς δείχνοντας το πόσο όμορφα περνούν όλοι μαζί και το πόσο ωραία σχέση έχουν δημιουργήσει.

Πριν μερικές ώρες ο Γιώργος Αγγελόπουλος δημοσίευσε ένα χαριτωμένο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, που τον δείχνει επάνω σε ένα παιδικό παιχνίδι. Ο ίδιος σχολίασε: «Heavy duty #workshop #tenyearsold #danoslife #backstage #totatouaz Μα φέρτε μου ένα #l200 να το φορτώσω...». Όπως ήταν φυσικό, τα likes και τα σχόλια από τους θαυμαστές του έπεσαν βροχή.



Βροχή όμως, έπεσαν και τα likes στο βίντεο που δημοσίευσε η συμπρωταγωνίστριά του, Κατερίνα Γερονικολού στον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας τη μικρή Τζουλιάνα, να λέει στο καμαρίνι «Ώρα για γύρισμα».

Όπως είναι γνωστό η μικρή «Λήδα» έχει κλέψει της καρδιές όχι μόνο των θαυμαστών του Τατουάζ αλλά και των ηθοποιών που τη βρίσκουν αξιολάτρευτη και γλυκιά.

«Μας Λείπει Από Το “Γύρισμα”... #tatouaz #lida #angel #wemissher #alwaysacutie», έγραψε η Κατερίνα κάτω από το βίντεο θέλοντας να δείξει πόσο της έχει λείψει η μικρή από το γύρισμα, χρησιμοποιώντας μάλιστα και την θλιμμένη emoji φατσούλα!

Η «Λήδα» την πρώτη σεζόν του Τατουάζ δεν είχε μεγάλο ρόλο, δεν μιλούσε σχεδόν καθόλου, όμως φέτος ο ρόλος της μεγάλωσε και ολοένα και περισσότερο τη βλέπουμε στην πετυχημένη, καθημερινή σειρά του Alpha. Κάνει νάζια στους γονείς της, στους παππούδες αλλά και στην Αννούλα, που είναι η γυναίκα του μπαμπά της!

Δείτε παρακάτω το βίντεο της «Λήδας» έτσι όπως το δημοσίευσε η Κατερίνα Γερονικολού, μαζί με μερικές ακόμη φωτογραφίες τους!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved