Αν και αριστούχα άφησε το σχολείο για την επιχείρησή της και βγάζει 1.000.000 ευρώ

Στα 17 της ανησυχούσε μήπως οι άλλοι δεν την πάρουν στα σοβαρά. Στα 20 της είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας.

Αν και αριστούχα άφησε το σχολείο για την επιχείρησή της και βγάζει 1.000.000 ευρώ

Πολλές από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματικές ιδέες του κόσμου γεννιούνται από απογοήτευση και η επιχείρηση της 20χρονης Liv Conlon είναι μια από αυτές.
Αν και ήταν άριστη μαθήτρια στα 17 της αποφάσισε να αφήσει το σχολείο αφού η επιχείρηση που ξεκίνησε πήγαινε από το καλό στο καλύτερο!

Η μητέρα της Liv Conlon, Ali, προσπαθούσε επί μήνες να πουλήσει την ακίνητη περιουσία της αλλά δεν μπορούσε να βρει αγοραστή. Τότε ήταν που η Liv ανέλαβε δράση: τα σπίτια ήταν άδεια και οι ενδιαφερόμενοι δεν μπορούσαν να φανταστούν πώς θα ήταν να ζουν μέσα σε αυτά. Η Liv τα επίπλωσε και τα πούλησε μέσα σε… τρεις ημέρες!

Έτσι γεννήθηκε η εταιρεία της, ThePropertyStagers, με 10μελή ομάδα που επιπλώνει 300 ακίνητα ετησίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα είδε τα κέρδη της αυξάνονται από τις 30.000 στο 1.000.000 ευρώ μέσα σε δώδεκα μήνες.

Η Liv, που ήταν έφηβη όταν ξεκίνησε, θέλει να στείλει στους συνομήλικους της το μήνυμα ότι εκτός από την ακαδημαϊκή πορεία υπάρχουν και άλλες λύσεις που μπορούν να ακολουθήσουν. Αν και στην αρχή φοβόταν μήπως η ηλικία της είναι εμπόδιο δούλεψε πολύ σκληρά και τα κατάφερε. Ελπίζει να καταφέρει να εμπνεύσει και άλλους νέους να συνειδητοποιήσουν ότι όλα είναι πιθανά, ότι η ζωή είναι πολύ μικρή για να μην δημιουργήσουν με τους δικούς τους όρους και ότι είναι το ταλέντο και η σκληρή δουλειά που καθορίζουν την επιτυχία.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved