Αναζητάτε παιδικά τραγούδια, νανουρίσματα και παραμύθια; Σας έχουμε μια ξεχωριστή πρόταση

Ο λόγος για το Meliland kidstube, το πρώτο ολοκληρωμένο παιδικό μουσικό κανάλι με παιδικά τραγούδια, νανουρίσματα και παραμύθια.

Αναζητάτε παιδικά τραγούδια, νανουρίσματα και παραμύθια; Σας έχουμε μια ξεχωριστή πρόταση

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες με τις γνωστές μεστές φωνές τους ντύνουν παραδοσιακά ή πρωτότυπα ηχογραφήματα με τρόπο σύγχρονο διατηρώντας τα οικεία χαρακτηριστικά των τραγουδιών που αγαπήσαμε συνδυασμένα με καλαίσθητα γραφικά.

Γνωστοί καλλιτέχνες ντύνουν με τις χαρακτηριστικές φωνές τους τα τραγούδια.

Η Βικτώρια Χαλκίτη, ο Δήμος Μπέκε, η Σοφία Στρατή, κά. Τα lyric videoclips ντύνονται με έντονα χρώματα και χαρακτήρες που αρέσουν στα παιδιά και στους γονείς. Ένα μουσικό ρεπερτόριο που θα συνεχίσει να εμπλουτίζεται και να καλύπτει τις μουσικές προτιμήσεις των γονιών και των παιδιών τους σε ένα ηλικιακό εύρος από νεογέννητα (background sound) μέχρι 5 ετών.

Feggaraki mou Lambro 2

Το παιδικό μουσικό κανάλι Meliland γι’ αυτό το λόγο προσφέρει και playlist με αποκλειστικές πρωτότυπες μακράς διάρκειας συνθέσεις Νανουρισμάτων που χαλαρώνουν μωρά και γονείς ταυτόχρονα.

Μια φρέσκια και «απαιτητική» ηχογράφηση για το κλασικό «Φεγγαράκι» έρχεται να προστεθεί στη λίστα μας με τη μοναδική φωνή της Βικτώριας Χαλκίτη. Η ιδιαίτερη αυτή μουσική εκτέλεση δεν περιλαμβάνει μουσικά όργανα αλλά μόνο φωνές – Acappella - και το αποτέλεσμα είναι μαγικό!

Πάρτε μία γεύση στο βίντεο που ακολουθεί:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved