The Nanny: Θυμάστε τους πρωταγωνιστές της γνωστής σειράς; Δείτε πώς είναι σήμερα (vid)

Θυμάστε την Nanny Fine με την χαρακτηριστική φωνή στη σειρά «Νταντά αμέσου δράσεως»;

The Nanny: Θυμάστε τους πρωταγωνιστές της γνωστής σειράς; Δείτε πώς είναι σήμερα (vid)

Η σειρά προβλήθηκε πρώτη φορά στις 3 Νοεμβρίου 1993 έως και τις 12 Μαΐου 1999, με πρωταγωνίστρια και δημιουργό την Fran Drescher μια Εβραία κάτοικο του Κουήνς της Νέας Υόρκης η οποία παράδοξα γίνεται η νταντά τριών παιδιών από την Βρετανική/Νεοϋορκέζικη ανώτερη τάξη.

Η σειρά βραβεύτηκε με το Rose d'Or το 2006 (FRAPA Format Award, Scripted Format) και με Βραβείο Έμμυ το 1995 (Outstanding Individual Achievement in Costuming for a Series).

Προβλήθηκε σε πάνω από 90 χώρες του κόσμου με επιτυχία, ενώ 10 χώρες από αυτές πήραν τα δικαιώματα του σεναρίου της και το προσάρμοσαν η καθεμιά σε δική της διασκευή.

Η σειρά διατήρησε ένα κύριο καστ, κρατώντας το ίδιο σετ χαρακτήρων για την συνολική εξαετή προβολή του. Πολυάριθμοι δευτερεύοντες χαρακτήρες και τα αντικείμενα του πόθου τους εμφανίσθηκαν ενδιαμέσως για να συμπληρώσουν ιστορίες που εξελίσσονταν γύρω από αυτόν τον σκληρό πυρήνα της ομάδας. Οι βασικοί πρωταγωνιστές ήταν οι εξής: Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Ann Morgan Guilbert, Rachel Chagall.

Δείτε πώς είναι σήμερα οι βασικοί πρωταγωνιστές της δημοφιλούς σειράς.

Photo:Instagram (#thenanny)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved