Πώς να διοργανώσετε το πιο πετυχημένο πάρτι γενεθλίων με θέμα τον Snoopy! (pics)

Ποιος δεν γνωρίζει και δεν αγαπάει τον σκύλο Snoopy αλλά και το αφεντικό του, τον Charlie Brown!

Πώς να διοργανώσετε το πιο πετυχημένο πάρτι γενεθλίων με θέμα τον Snoopy! (pics)

Ο Snoopy είναι το κατοικίδιο beagle του Charlie Brown στην ταινία κινουμένων σχεδίων Peanuts! Έκανε το ντεμπούτο του στις 4 Οκτωβρίου 1950. Είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και εικονικούς χαρακτήρες κόμικ και θεωρείται, σε ορισμένες χώρες, πιο διάσημος και από το αφεντικό του. Ο δημιουργός του Charles M. Schulz εμπνεύστηκε το αρχικό σχέδιο του Snoopy εμπνεύστηκαν από τον Spike έναν σκύλο που είχε όταν ήταν παιδί.

Τα παιδιά αγαπάνε το χαριτωμένο και έξυπνο αυτό τετράποδο και ένα πάρτι με θέμα τον Snoopy σίγουρα θα τα ενθουσιάσει!

Οργανώστε με απλές και εύκολες κινήσεις ένα πάρτι γενεθλίων που θα θυμίζει από την αρχή μέχρι το τέλος του τον Snoopy και την παρέα του:

Ζητήστε από το παιδί σας, αν είναι σε ηλικία που μπορεί, να ζωγραφίσει μόνο του τον Snoopy στις προσκλήσεις που θα στείλετε στους φίλους του.

Διακοσμήστε τον χώρο με μπαλόνια και άλλα αντικείμενα – πιάτα, ποτήρια, τραπεζομάντηλα – όλα εμπνευσμένα από την παρέα των Peanuts.

Υποδεχθείτε τους καλεσμένους σας με ένα… κόκαλο! Τα σκυλάκια αγαπάνε να τρώνε κόκαλα. Κόψτε ένα χαρτόνι σε σχήμα οστού και γράψτε επάνω το όνομα του παιδιού που έχετε καλέσει. Αφήστε δίπλα στη θέση που θα καθίσει κάθε παιδί και δώστε του μαρκαδόρους να ζωγραφίσουν ό,τι θέλουν σε αυτό. Έτσι και τις θέσεις οριοθετείτε αλλά και είναι και μια ωραία δραστηριότητα για τα παιδιά.

Δείτε στην gallery ιδέες για το πώς μπορείτε να διακοσμήσετε τον χώρο του πάρτι αλλά και την τούρτα των γενεθλίων με θέμα τον Snoopy!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram hashtag #snoopyparty, #snoopycake

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved