Στο δρόμο για τα Όσκαρ: Lady Gaga και Γκλεν Κλόουζ μοιράζονται το βραβείο κριτικών

Στην απονομή των Critics' Choice Awards, ένα «αταίριαστο» δίδυμο έκλεψε την παράσταση: Η Lady Gaga και η Γκλεν Κλόουζ μοιράστηκαν το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δράμα. Χάρηκαν, δε, τόσο πολύ που μετά την τελετή χάρισαν απίθανα και απροσδόκητα ενσταντανέ στο φωτογραφικό φακό, αποδεικνύοντας ότι οι πραγματικοί σταρ είναι όντως ακομπλεξάριστοι. 

 

 

Στο δρόμο για τα Όσκαρ: Lady Gaga και Γκλεν Κλόουζ μοιράζονται το βραβείο κριτικών

Οι δυο τους θα βρεθούν «απέναντι» και στην πεντάδα των Όσκαρ, εκεί ωστόσο θα απειληθούν από μια τρίτη κυρία, την Ολίβια Κόλμαν του «The Favourite».

Το «Ρόμα» του Αλφόνσο Κουαρόν κέρδισε το Βραβείο της Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Φωτογραφίας και Ξενόγλωσσης Ταινίας (όλα για τον ίδιο τον Κουαρόν), το «Black Panther» του Ράιαν Κούγκλερ έδειξε τη φόρα με την οποία θα εισβάλλει στις υποψηφιότητες των Όσκαρ, το «The Favourite» του Γιώργου Λάνθιμου απέσπασε το βραβείο του Καλύτερου Καστ, αλλά και το Βραβείο Γυναικείας Ερμηνείας σε Κωμωδία για την Ολίβια Κόλμαν, ενώ η Lady Gaga με την Γκλεν Κλόουζ στο ντέρμπι της χρονιάς μοιράστηκαν το αντίστοιχο βραβείο στο Δράμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved