Μικρές μπαλαρίνες φωτογραφίζονται και μας μαγεύουν με τη χάρη και την ομορφιά τους (pics)

Το μπαλέτο είναι μια από τις αγαπημένες δραστηριότητες των παιδιών κυρίως των κοριτσιών. Η συμβολή του στη σωματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών έχει αποδειχθεί σημαντική.

Μικρές μπαλαρίνες φωτογραφίζονται και μας μαγεύουν με τη χάρη και την ομορφιά τους (pics)

Το μπαλέτο κατάγεται από την Ιταλία του 15ου αιώνα και εξελίχθηκε στη σκηνική του μορφή στη Γαλλία και τη Ρωσία. Το κλασικό μπαλέτο θεωρείται ως το πλέον δομημένο από τα είδη μπαλέτου, καθώς έχει ως βάση τις παραδοσιακές χορευτικές τεχνικές.

Τα παιδιά μπορούν να ξεκινήσουν να σταδιακά να γνωρίζουν τον κόσμο του μπαλέτου και των πουέντ από την ηλικία των 3 ετών. Ο χορός του μπαλέτου βοηθά τα παιδιά να γυμναστούν και να κοινωνικοποιηθούν, να πειθαρχούν. Το παιδί που ασχολείται με το μπαλέτο αποκτά καλή στάση του σώματος, ισορροπία και ευλυγισία, εκπαιδεύεται στο να ελέγχει το σώμα και τις κινήσεις του. Επίσης, μαθαίνει να λειτουργεί στα πλαίσια μιας ομάδας, να εκφράζει τα συναισθήματά του, ενισχύει την αυτοπεποίθησή του.

Οι μικρές μπαλαρίνες πάντα μας μαγεύουν με την πλαστικότητά των σωμάτων τους, τη χάρη των κινήσεών τους, το πόσο εύκολα ισορροπούν στις πουέντ τους, το πόσο όμορφες είναι με τα μαλλιά τους πιασμένα κότσο και τις φούστες τους από τούλι.

Πολλοί είναι οι φωτογράφοι που αγαπούν το μπαλέτο και τους χορευτές τους. Δείτε στη gallery φωτογραφίες από μικρές μπαλαρίνες και χειροκροτήστε τις. Τους αξίζει!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved