Κέρδισε δώρα και διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας Αστερίξ!

Αναζητάς διαρκώς νέες περιπέτειες για το μικρό σου; Αρκεί να πας μέχρι το σινεμά, για να του χαρίσεις αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς.

Κέρδισε δώρα και διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της νέας ταινίας Αστερίξ!

Και αυτό διότι η νέα ταινία «Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» έρχεται στη μεγάλη οθόνη από τη Feelgood στις 17 Ιανουαρίου! Οι θρυλικοί Γαλάτες επιστρέφουν σε μία συναρπαστική ταινία κινουμένων σχεδίων γεμάτη δράση, αστείες στιγμές και έξυπνους διαλόγους!

Το καλύτερο; Μπορείς να κάνεις την πιο όμορφη έκπληξη στο μικρό σου και να του δώσεις την ευκαιρία να παρακολουθήσει σε πρώτη προβολή, στην μεγάλη πρεμιέρα της, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι στη SPHERA στα VILLAGE MALL. Πώς;

Απλώς πάρε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό μας στο Instagram που θα διαρκέσει από τις 9 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου. Αν είσαι ανάμεσα στις δέκα τυχερές θα κερδίσεις μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας και ένα τάπερ για τοστ ή ένα σουπλά! Τι πρέπει να κάνεις;

1. Ακολούθησε το mothersbloggr
2. Κάνε mention 2 φίλους/φίλες σου

asterix esoteriki

Ποια είναι η ιστορία της νέας ταινίας;

Η νέα ταινία «Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» παρουσιάζει μία πρωτότυπη ιστορία που παραμένει πιστή στο πνεύμα των θρυλικών κόμικς! Έτσι, έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού!

Στην ελληνική μεταγλωττισμένη εκδοχή, τις φωνές τους δανείζουν η Τόνια Σωτηροπούλου στην πάντα φουριόζα και πανέμορφη σύζυγο του Μαθουσαλίξ και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στον επιβλητικό και πάντα ανήσυχο Ιούλιο Καίσαρα.

Η πρεμιέρα της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 13 Ιανουαρίου και ώρα 12 το μεσημέρι (11:30 η προσέλευση) στην SPHERA στα VILLAGE MALL.

Επιπλέον, το «Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» κυκλοφορεί στις 17 Ιανουαρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους.

Εδώ μπορείς να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved