Γιατί αυτές τις γιορτές πρέπει να κάνεις ένα δώρο λάμψης στον εαυτό σου

Αν διαβάζεις αυτό το άρθρο, τότε πιθανότατα άφησες για την τελευταία στιγμή την αγορά των γιορτινών δώρων. Μην ανησυχείς!

Γιατί αυτές τις γιορτές πρέπει να κάνεις ένα δώρο λάμψης στον εαυτό σου

Ξέρουμε ότι ο ελεύθερος χρόνος για μία πολυάσχολη μανούλα είναι περιορισμένος! Τα καλά νέα είναι ότι προλαβαίνεις -ακόμη- να βρεις το κατάλληλο δώρο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και φυσικά, για εσένα. Διότι αν δεν επιβραβεύσεις τώρα τον εαυτό σου, πότε θα το κάνεις;

Η περίοδος που διανύουμε είναι η ιδανική για να κάνεις ένα δώρο σε σένα και τους ανθρώπους της ζωής σου προκειμένου να τους δείξεις πόσο πολύ τους αγαπάς, τους εκτιμάς και τους σκέφτεσαι. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να γιορτάσεις φέτος τη «μαγεία» των Χριστουγέννων με το τέλειο δώρο, δημιουργήσαμε την παρακάτω λίστα με τα πιο εντυπωσιακά κοσμήματα. Διότι δεν υπάρχει γυναίκα που δεν θα χαρεί αν λάβει φέτος ένα κόσμημα! «Μελέτησέ» τη, λοιπόν, και κάνε την επιλογή σου! Θα ανακαλύψεις τα πάντα στη νέα συλλογή της Pandora, Christmas 2018 και θα εμπνευστείς.

Κομψότητα που ξεχωρίζει

Τι χρειάζεται μία σύγχρονη γυναίκα -και δη μητέρα- για να νιώσει την αυτοπεποίθησή της να τονώνεται; Σίγουρα πολλή αγάπη και -γιατί όχι;- ένα λαμπερό κόσμημα. Αν ψάχνεις ένα δώρο που μπορεί να προσθέσει μία «πινελιά» κομψότητας σε κάθε σύνολο, τότε δες τη σειρά Purely Pandora. Περιλαμβάνει αρκετά διαχρονικά σχέδια αλλά είναι ιδιαιτέρα σύγχρονη. Σε αυτή θα ανακαλύψεις πολλά κοσμήματα τα οποία θα μπορέσεις να συνδυάσεις με ευκολία για να δημιουργήσεις ξεχωριστούς συνδυασμούς, από το πρωί ως το βράδυ! Με λίγα λόγια, θα σε βοηθήσει να αναδείξεις ακόμη και το πιο απλό ή βαρετό outfit. Όποια και αν είναι η παραλήπτης, σίγουρα θα νιώσει τυχερή. Δες την παρακάτω εικόνα και θα καταλάβεις!

Purely

Λίγη «μαγεία» από το… διάστημα

Είτε θέλεις να προσφέρεις ένα δώρο στον εαυτό σου, είτε να χαρίσεις ένα μοναδικό κόσμημα στην αδελφή, τη μητέρα ή τη φίλη σου, το σίγουρο είναι πως αν επιθυμείς να κάνεις τη διαφορά αξίζει να δεις την εντυπωσιακή σειρά Christmas in Space. Είναι εμπνευσμένη από το… διάστημα και τη «μαγεία» των Χριστουγέννων και αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει. Όπως θα διαπιστώσεις, η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει -επίσης- πολλά σχέδια τα οποία μπορούν να βοηθήσουν κάθε γυναίκα να δημιουργήσει λαμπερές mix & match εμφανίσεις -ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες. Αν φέτος θέλεις, λοιπόν, να κάνεις ένα δώρο στον εαυτό σου, τότε τα κοσμήματα της συγκεκριμένης σειράς με τα εκθαμβωτικά μπλε κρύσταλλα είναι ό,τι χρειάζεσαι. Ξέρεις, άλλωστε, πως φέτος εργάστηκες σκληρά -εντός και εκτός σπιτιού- και αξίζεις και εσύ λίγη έξτρα λάμψη!

dddd

Χριστουγεννιάτικη λάμψη

Τέλος, αν λατρεύεις τα Χριστούγεννα, αυτή είναι η ευκαιρία να απολαύσεις με τον πλέον λαμπερό τρόπο την αγαπημένη σου γιορτή. Διότι στη σειρά Christmas in Space της Pandora θα βρεις αυτές τις ημέρες παραδοσιακά σύμβολα Χριστουγέννων και χαριτωμένες φιγούρες που αιχμαλωτίζουν το εορταστικό πνεύμα του μήνα. Τι πιο όμορφο δώρο υπάρχει για κάθε γυναίκα που αγαπάει τη λάμψη και τα Χριστούγεννα;

Traditional Ch2

Ό,τι και αν επιλέξεις, να θυμάσαι πως είναι σημαντικό να επιβραβεύεις συχνά τον εαυτό σου. Η καθημερινότητα μίας σύγχρονης μητέρας είναι κάτι περισσότερο από δύσκολη. Και μπορεί ένα εντυπωσιακό κόσμημα να μη λύσει όλα τα προβλήματά σου, σίγουρα όμως θα σε κάνει να νιώσεις όμορφα με τον εαυτό σου και να χαμογελάσεις. Γιόρτασε, λοιπόν, φέτος και εσύ την ομορφιά των Χριστουγέννων με το τέλειο δώρο. Προλαβαίνεις να το ανακαλύψεις -ακόμη και χωρίς να βγεις από το σπίτι!



Εμπνευστείτε στο: www.pandora.net | Like us: www.facebook.com/PandoraGreece

Οnline αγορές: www.pandorashop.gr #PANDORAGift

Βρείτε το τέλειο δώρο με τη βοήθεια του PANDORA Gift Finder

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved