«Μπήκαμε» στην έπαυλη της Taylor Swift στο Beverly Hills και πάθαμε πλάκα! (pics)

Η Taylor Swift είναι μία από τις πλουσιότερες προσωπικότητες του κόσμου με εκτιμώμενα κέρδη από τη μουσική, τις συναυλίες και όλες τις δραστηριότητές της να προσεγγίζουν τα 800 εκατομμύρια δολάρια.

«Μπήκαμε» στην έπαυλη της Taylor Swift στο Beverly Hills και πάθαμε πλάκα! (pics)

Η Αμερικανίδα star της pop μουσικής και ηθοποιός έχει επενδύσει ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της σε ακίνητα. Ξεκίνησε τη «συλλογή» της σε ηλικία 20 ετών, το 2009. Σήμερα κατέχει σπίτια και διαμερίσματα στη Νέα Υόρκη, το Ρόουντ Άιλαντ, στο Νάσβιλ, ένα αρχοντικό στο Beverly Hills.

Η έπαυλη ανήκε στον μεγάλο παραγωγό Samuel Goldwyn και τη σύζυγό του Frances. Η Swift συνεργάστηκε στενά με τους αρχιτέκτονες της για να φέρει το ακίνητο πίσω στην ακριβή του κατάσταση όταν χτίστηκε το 1934. Το σπίτι αυτό έχει φιλοξενήσει πολλά από τα μεγάλα ονόματα του Holywood εκείνης της εποχής όπως τους Clark Gable και Charlie Chaplin. Όταν ο Goldwyn πέθανε το 1994, το σπίτι παρέμεινε στην οικογένεια του για πάνω από 80 χρόνια, μέχρις ότου η Taylor το αγόρασε από το γιο του το 2015 για 25 εκατομμύρια δολάρια!

Το αρχοντικό ανακαινίστηκε πλήρως. Σήμερα έχει επτά υπνοδωμάτια και δέκα λουτρά, αίθουσα βιβλιοθήκης, αίθουσα επισκεπτών με ιδιωτική είσοδο στο κεντρικό επίπεδο του σπιτιού, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο και ένα επιπλέον ιδιωτικό διαμέρισμα για τους φιλοξενούμενους πάνω από το γκαράζ. Η κύρια σουίτα διαθέτει βεράντα με θέα στα φώτα της πόλης. Έχει πισίνα και γήπεδα τένις.

Δείτε φωτογραφίες από την φοβερή έπαυλη της Taylor Swift στην gallery.

Πηγή: Τoptenrealestatedeals

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας:glamourmagazine

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved