Ελληνίδα τραγουδίστρια μας δείχνει την 6 μηνών κόρη της (pics)

Ο ρόλος της μητρότητας φαίνεται πως της αρέσει πολύ!

Ελληνίδα τραγουδίστρια μας δείχνει την 6 μηνών κόρη της (pics)

Η 33χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της ζουν τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της κοινής τους ζωής μετά τον ερχομό της κορούλας τους.

Η τραγουδίστρια κρατάει χαμηλό προφίλ και όπως δεν είχε μάθει ότι είναι έγκυος μέχρι τον 7ο μήνα έτσι δε γνώριζε και κανείς ότι γέννησε μέχρι τη στιγμή που δημοσίευσε το καλοκαίρι που μας πέρασε ότι έφερε στον κόσμο την κόρη της, σχολιάζοντας: «Φέτος πήρα το καλύτερο δώρο γενεθλίων, μια ημέρα πριν τα γενέθλιά μου! Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές, τα μηνύματα και την αγάπη σας», έγραψε.

Η Monika, κατά κόσμον Μόνικα Χριστοδούλου και ο σύζυγός της, δεν δημοσιεύουν σχεδόν ποτέ φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή, με αφορμή ωστόσο τις γιορτές η νεαρή τραγουδοποιός δημοσίευσε φωτογραφία που τη δείχνει μαζί με την έξι μηνών κόρη της και τον σύζυγό της Σταύρο Ξενίδη.

«Merry Christmas!!!», σχολίασε κάτω από την οικογενειακή φωτογραφία που όλοι τους χαμογελούν. Η μικρούλα όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω είναι μια κούκλα και μοιάζει και στους δύο γονείς της.

Ωστόσο αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Μόνικα δημοσιεύει φωτογραφία της κόρης της. Τον Σεπτέμβριο του 2018 ήταν η πρώτη φορά που δημοσίευσε φωτογραφία της μικρής, δείχνοντάς μας το πρόσωπό της.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved