«Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει» - Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν προσκλήσεις & δώρα

Το καταπληκτικό μιούζικαλ «Μαίρη Πόπινς» εδώ και δεκαετίες μυεί στο μαγικό κόσμο της φαντασίας μικρούς και μεγάλους!

«Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει» - Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν προσκλήσεις & δώρα

Παραδοσιακά, η αξιαγάπητη γκουβερνάντα με τις μαγικές ικανότητες που επισκέπτεται το σπίτι μιας προβληματικής οικογένειας προκειμένου να συνεισφέρει στη βελτίωση της ζωής των μελών της. Όμως, στο ολοκαίνουριο φαντασμαγορικό μιούζικαλ της Disney, η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά των Μπανκς να ξαναβρεί τη χαμένη χαρά και τη μαγεία της ζωής!

Είναι αλήθεια πως η Disney φέρνει σε πέρας ένα υπερφιλόδοξο έργο –με υπόκρουση ολοκαίνουρια τραγούδια- και στολίζει τα φετινά Χριστούγεννα με αξέχαστες δόσεις παραμυθιού, παιδικής φαντασίας και αμετάκλητης ελπίδας ότι όλα, πάντα, θα πάνε καλά, φτάνει να αφεθούμε στη μαγεία.

Ο μάστερ της σκηνοθεσίας Rob Marshall (Chicago, Into the Woods) συνθέτει έναν νοσταλγικό, συγκινητικό, απολαυστικό και μελωδικό κόσμο, παρασέρνοντας το κοινό σε μία εντυπωσιακή υπερπαραγωγή. Την εμβληματική νταντά που μπαίνει σε νέες πρωτότυπες περιπέτειες υποδύεται η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Emily Blunt (The Girl on the Train), ενώ ο Lin-Manuel Miranda (Hamilton) υποδύεται τον φίλο της Τζακ, έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει το φως -και τη ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου. Στην ταινία εμφανίζονται επίσης οι Ben Whishaw (Spectre), Emily Mortimer (Hugo), Julie Walters (Harry Potter), Colin Firth (The King’s Speech), Meryl Streep (Florence Foster Jenkins), Angela Lansbury και Dick Van Dyke. Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία είναι υποψήφια για 4 Χρυσές Σφαίρες: ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ (Κωμωδίας ή Μιούζικαλ), ΜΟΥΣΙΚΗΣ για τον Marc Shaiman, Α’ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΡΟΛΟΥ για την Emily Blunt και Α’ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΡΟΛΟΥ για τον Lin-Manuel Miranda.

Δείτε το τρέιλερ:



Οι τυχεροί του διαγωνισμού που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα της ταινίας, ένα σημειωματάριο, ένα memo και ένα καθρεφτάκι είναι:

  1. ΜΑΡΙΑ-ΕΛΕΝΗ ΚΥΝΗΓΑΛΑΚΗ
  2. ΣΤΥΛΙΑΝΗ ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ
  3. ΕΥΑ ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ
  4. ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΝΕΤΑ
  5. Ηλίας Μαχαιρίδης

Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στα Village Cinemas στο Mall και θα είναι μεταγλωττισμένη!

Συγχαρητήρια!

mairi popins


Λίγα λόγια για την ταινία

Αγγλία, δεκαετία 1930. Ο Μάικλ Μπανκς ήταν μικρό παιδί όταν η τέλεια νταντά Μαίρη Πόπινς εμφανίστηκε στη ζωή του, αλλά τώρα πια μεγάλωσε και έχει κάνει τρία δικά του παιδιά. Οι καιροί είναι δύσκολοι στο Λονδίνο της Οικονομικής Ύφεσης και η οικογένεια του παλεύει να ξεπεράσει μία σημαντική απώλεια. Τα παιδιά του Μάικλ αναλαμβάνουν ευθύνες που τα αναγκάζουν να μεγαλώσουν πριν την ώρα τους, ενώ κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους. Ευτυχώς, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, όταν η πάντα νέα και αινιγματική νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες εισβάλει στη ζωή τους. Παρέα με τον Τζακ, έναν αιώνια αισιόδοξο φανοκόρο, παρασέρνει τα παιδιά της οικογένειας Μπανκς σε μία σειρά από φαντασμαγορικές περιπέτειες. Το γέλιο, η αγάπη για τη ζωή, και η ανεμελιά επιστρέφουν στις καρδιές και το σπιτικό των Μπανκς.

Διάρκεια: 130’

mairi popins1


Από τις 20 Δεκεμβρίου η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει στους κινηματογράφους από τη Feelgood (μεταγλωττισμένο και υποτιτλισμένο).

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved