Ο πιο απλός τρόπος για να βοηθήσεις κάθε μανούλα να στρώσει φέτος το γιορτινό τραπέζι

Οι γιορτινές μέρες που έρχονται και οι διακοπές των Χριστουγέννων είναι πάντα μία καλή αφορμή για να περάσουμε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μας και να έρθουμε πιο κοντά με τους αγαπημένους μας. 

Ο πιο απλός τρόπος για να βοηθήσεις κάθε μανούλα να στρώσει φέτος το γιορτινό τραπέζι

Είναι μία μοναδική ευκαιρία για να εκφράσουμε την αγάπη μας στους φίλους και τους συγγενείς μας, αλλά και για να διασκεδάσουμε με τα παιδάκια μας. Η ατμόσφαιρα μάς κάνει πιο αισιόδοξες και μας εμπνέει να προσφέρουμε περισσότερα χαμόγελα και δώρα με συναισθηματική αξία.

Τα οικογενειακά τραπέζια μάς φέρνουν πάντα ακόμη πιο κοντά. Άλλωστε, ως μανούλα, ξέρεις καλά ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να περιποιηθούμε τους ανθρώπους μας και να εκφράσουμε τη φροντίδα και την αγάπη μας. Οι μυρωδιές, οι γεύσεις, οι όμορφες στιγμές μάς φέρνουν πιο κοντά και δημιουργούν τις πιο όμορφες αναμνήσεις που τα αγγελούδια μας θα θυμούνται για πάντα.

Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως κάποιες οικογένειες δεν είναι τόσο τυχερές όσο η δική μας. Και αυτό διότι, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά δεν επιτρέπουν σε ορισμένες μαμάδες να προσφέρουν στα μικρά τους, όλα όσα θα ήθελαν. Υπάρχει τρόπος να τις βοηθήσουμε;

Φέτος, είναι σημαντικό να μην ξεχάσουμε τους λιγότερο προνομιούχους, εκείνους που δεν μπορούν να γιορτάσουν. Πάντα υπάρχουν απλές και εύκολες λύσεις για να προσφέρουμε και να σκορπίσουμε τη χαρά, βιώνοντας το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων. Αλήθεια, πόσες καλές πράξεις έκανες φέτος πραγματικότητα; Το 2018 είναι ακόμα εδώ και προλαβαίνεις ακόμα να κάνεις «Δώρα Αγάπης» (*), όχι μόνο στα κοντινά σου πρόσωπα, αλλά σε όλους.

Τι ακριβώς είναι τα «Δώρα Αγάπης»;

Πρόκειται για τα πιο τρυφερά και γλυκά δώρα που μπορούμε να χαρίσουμε για έναν ξεχωριστό σκοπό, βοηθώντας τις μαμάδες που τα έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα, είναι μία ενέργεια εταιρικής υπευθυνότητας, που υλοποιείται για τρίτη χρονιά σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα.

Πρόκειται για όμορφες συσκευασίες δώρων με διαφορετικά προϊόντα, τα οποία μπορούμε να κρατήσουμε για προσωπική μας χρήση, να τα προσφέρουμε σε οποιαδήποτε επίσκεψη, να τα δωρίσουμε σε ανθρώπους που γνωρίζουμε ότι έχουν ανάγκη ή να τα αφήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα της ΑΒ για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων.

Σε κάθε περίπτωση, για κάθε ένα από αυτά τα δώρα που αγοράζουμε, η γνωστή εταιρεία δωρίζει δύο ευρώ στην Τράπεζα Τροφίμων.

Τα καλά νέα είναι ότι και φέτος ακόμη περισσότερες οικογένειες μπορούν να βιώσουν τη χαρά και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Και αυτό διότι η ΑΒ Βασιλόπουλος δεν σταματά μόνο στα «Δώρα Αγάπης», αλλά σχηματίζει μία μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης και μας αποδεικνύει ότι όλα είναι δυνατά.

magikes giortes 2

Με μία πραγματικά ουσιαστική ενέργεια βοηθάει πολλές ακόμη μαμάδες να κάνουν πραγματικότητα τα όνειρά τους και να δώσουν την ευκαιρία στα παιδάκια τους να γιορτάσουν. Παράλληλα, όμως σκορπίζει την ελπίδα και σε εμάς και μας κάνει λίγο πιο αισιόδοξες για το μέλλον, ευαισθητοποιώντας μας γύρω από το κοινωνικό αυτό ζήτημα. Μας υπενθυμίζει ότι είναι τόσο απλό να προσφέρουμε!

Φέτος, λοιπόν, ας βοηθήσουμε κάθε μανούλα να πραγματοποιήσει το όνειρό της και να φροντίσει τα παιδάκια της. Ας κάνουμε #xristougennamazi!

magikes giortes 3

(*) Ποια είναι τα «Δώρα Αγάπης» που μπορούμε να προσφέρουμε;

Το πιο τρυφερό δώρο

Πρόκειται για ένα τρυφερό και γιορτινό δώρο για έναν πολύ ξεχωριστό σκοπό. Περιέχει βασικά είδη διατροφής (μπισκότα, μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος, Passata, αλεύρι, πένες, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ) και μπορούμε να το προσφέρουμε απευθείας σε κάποιον που γνωρίζουμε ότι έχει ανάγκη ή να το κρατήσουμε για δική μας χρήση. Επιπλέον, μπορούμε να το αφήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων στα καταστήματα της ΑΒ, για την ενίσχυση τοπικών οργανώσεων.

Το πιο γιορτινό δώρο

Αποτελεί ένα εκλεκτό δώρο που μπορούμε να προσφέρουμε σε οποιαδήποτε επίσκεψη, κατά την περίοδο των γιορτών. Είναι μία όμορφη έκπληξη που περιέχει λευκό κρασί «Παράγκα» ή κόκκινο κρασί «Κτήμα Σκούρα – Portes Merlot», πάστα ελιάς καλαμών «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη», φιστίκια «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη».

Το πιο γλυκό δώρο

Ενδείκνυται για ζεστά και γλυκά απογεύματα για τους αγαπημένους σας ή για εσάς. Ένα κουτί με λαχταριστές λιχουδιές για εσάς και τους αγαπημένους μας που μπορούμε να το προσφέρουμε ή να το κρατήσουμε για προσωπική χρήση.

Περιέχει καφέ φίλτρου φουντούκι/βανίλια, Lindt Excellence σοκολάτα με πορτοκάλι ή Lindt Excellence σοκολάτα με θαλασσινό αλάτι, Lindt Excellence σοκολάτα με 85% κακάο ή Lindt Excellence σοκολάτα με σοκολάτα υγείας με τσίλι.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις χριστουγεννιάτικες ενέργειες της ΑΒ Βασιλόπουλος μπορείς να βρεις εδώ και για τις ενέργειες και για τις ενέργειες Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΒ εδώ.

magikesgiortes
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved