Παιδιά που κάνουν καριέρα ως μοντέλα στο Instagram (pics)

Fashion Bloggers από κούνια!

Αυτοί οι μικροί fashion bloggers μπορεί να μην ντύνονται μόνοι τους, αλλά ξέρουν ακριβώς πώς να ποζάρουν για να αναδείξουν τα ρούχα που φορούν, το σκέρτσο και το νάζι τους!

Στο Instagram υπάρχουν πολλά παιδιά που προσπαθούν να αναδειχθούν, 9 όμως έχουν ήδη καταφέρει να ξεχωρίσουν μέσα στο σωρό, κάνοντας ακόμη και ενήλικες να αντιγράψουν το στιλ τους.

Ποια όμως είναι αυτά τα παιδιά;

Stella και Blaise

Αυτά τα αδέρφια ξέρουν ακριβώς τι πρέπει να κάνουν για να συνεργαστούν σωστά δείχνοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα στις φωτογραφίες τους. Αυτό που τραβά τα βλέμματα εκτός από τα ρούχα; Μα φυσικά... τα μαλλιά τους!

Vada

Σε ηλικία 4 ετών, η Vada είχε στη ντουλάπα της ρούχα που θα ζήλευαν πολλοί. Η αδερφή της Nova, κάνει επίσης υπέροχες εμφανίσεις στον λογαριασμό της μητέρας της.

Prince

O Prince δεν έχει μόνο μια πλούσια ντουλάπα αλλά ξέρει και να ποζάρει ώστε να αναδείξει τα ρούχα όσο καλύτερα μπορεί.

Mila και Emma

Και ποιος δεν ξέρει την αξιολάτρευτη Mila που με τα καμώματά της και τα βιντεάκια της έχει καταφέρει να ξετρελάνει το διαδίκτυο. Εκτός από τα βιντεάκια της όμως, η Mila με την αδερφή της, ποζάρουν στο φακό της μαμάς δείχνοντας τα πανάκριβα ρούχα τους.

Coco

Η εξάχρονη Γιαπωνεζούλα ξέρει να ρισκάρει και να κάνει συνδυασμούς ρούχων που άλλοι δεν θα τολμούσαν.

Elle

Αυτό το μοδάτο κορίτσι δεν ποζάρει μόνο αλλά είναι και μία από τις μικρότερες fashion bloggers.

Alonso Mateo

Η μητέρα του Alonso, Luisa Fernanda Espinosa, ανακάλυψε το ταλέντο του γιου της στις πόζες απ' όταν ήταν στην προνηπιακή ηλικία.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες των παιδιών αυτών, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved