Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Μας δείχνουν για 1η φορά την κούκλα κόρη τους (pics)

Η κόρη του Μπρούνο Τσιρίλο και της Έλενας Ασημακοπούλου είχε γενέθλια και για πρώτη φορά μας έδειξαν τα χαρακτηριστικά του προσώπου της!

Έλενα Ασημακοπούλου – Μπρούνο Τσιρίλο: Μας δείχνουν για 1η φορά την κούκλα κόρη τους (pics)

Η Μαρία Ροζάρια έγινε 8 χρονών και οι λογαριασμοί των γονιών της στο Instagram γέμισαν με ευχές για τα γενέθλιά της!

Όλα αυτά τα χρόνια τόσο ο Μπρούνο όσο και η Έλενα ήταν διακριτικοί με την κόρη τους, με αφορμή τα γενέθλια της κόρης τους όμως, έκαναν μια εξαίρεση και μας έδειξαν για πρώτη φορά τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο πανευτυχής μπαμπάς που δεν μπορεί να κρύψει την περηφάνια του και τη χαρά του, για το υπέροχο πλάσμα που του έχει χαρίσει ο Θεός.

«Ό,τι καλύτερο ζωή μου, σου εύχομαι τα καλύτερα, πάντα στο πλευρό σου, σε αγαπώ..... Χαρούμενα γενέθλια .... #8 #happybirthday #family #love», σχολίασε ο γνωστός ποδοσφαιριστής κάτω από τη φωτογραφία που τον δείχνει στο πλάι της μονάκριβης κόρης του με φόντο την Πορτάρα της Νάξου, τη μεγάλη μαρμάρινη πύλη που στέκεται ψηλά στη νησίδα Παλάτια!

Εκτός από τον Μπρούνο Τσιρίλο όμως, φωτογραφία δημοσίευσε και η Έλενα Ασημακοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Σαν σήμερα πριν από 8 Χρόνια έφερα στον κόσμο τη Μονάκριβη μου!!! Πόσα συναισθήματα, πόση χαρά, πόση υπερηφάνεια μου έχει χαρίσει αυτό το παιδί!!! Είσαι η Ζωή μου όλη!!! Σε λατρεύω παιδί μου και σου υπόσχομαι να είμαι πάντα δίπλα σου!!!Χρόνια σου Πολλά!!!», έγραψε συνοδεύοντας τις φωτογραφίες που τη δείχνουν να ζωγραφίζει μονόκερους με την κόρη της.

Δείτε τις φωτογραφίες και το πόσο όμορφη είναι η Μαρία Ροζάρια, στη gallery που ακολουθεί:

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved