Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι! Δείτε τι έκανε άγνωστος μόλις την είδε με την άρρωστη κόρη της (pic)

Κι όμως, εκεί έξω υπάρχει τελικά καλοσύνη σε πολλούς ανθρώπους!

Ακόμη υπάρχουν άνθρωποι! Δείτε τι έκανε άγνωστος μόλις την είδε με την άρρωστη κόρη της (pic)

Μια μητέρα ταξίδευε από τη μία άκρη της χώρας της στην άλλη για να κάνει τη θεραπεία που έπρεπε η άρρωστη κορούλα της.

Η Kelsey Zwick και η 11 μηνών κορούλα της πήραν το αεροπλάνο από το Orlando των ΗΠΑ για να ταξιδέψουν στη Philadelphia, όπου η μικρή Lucy κάνει θεραπεία στο παιδιατρικό νοσοκομείο για μια χρόνια πάθηση που έχει.

Καθώς καθόταν στη θέση της, μια αεροσυνοδός την πλησίασε και της έκανε μια πρόταση από έναν άγνωστο.

geneodoria

«Προς τον άνδρα από τη θέση 2D», έγραψε λίγο αργότερα η Kelsey στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και συνέχισε, «Δεν σε ξέρω, αλλά φαντάζομαι να μας είδες κάπου. Έσπρωχνα ένα καρότσι, είχα μια τσάντα αλλαξιέρα στο ένα μου χέρι και στο άλλο τη μπουκάλα οξυγόνου της κόρης μου. Χαμογελούσαμε και οι δύο καθώς θα πηγαίναμε να δούμε τους "φίλους" της στο παιδιατρικό νοσοκομείο. Επιβιβαστήκαμε λίγο πιο νωρίς στο αεροπλάνο, βολευτήκαμε στις θέσεις που είχαμε κλείσει, κάναμε αστεία με το παιδί μου που γελούσε και τσίριζε! Τότε ήταν που η αεροσυνοδός ήρθε και μας είπε να αλλάξουμε θέσεις!».

Ένας άνδρας, παραχώρησε το 1ης θέσης κάθισμά του για την ίδια και την κόρη της.

«Χωρίς να μπορώ να συγκρατήσω τα δάκρυά μου, έκλαιγα μέχρι να κάτσουμε ξανά και η κόρη μου Lucy γελούσε! Το κατάλαβε και η ίδια επίσης. Χαμογέλασα και σε ευχαρίστησα καθώς αλλάζαμε θέσεις αλλά δεν είχα την ευκαιρία να σε ευχαριστήσω σωστά! Σε ευχαριστώ, όχι μόνο για την 1η θέση αλλά και για το ό,τι μας πρόσεξες. Που μας είδες και κατάλαβες ότι ίσως τα πράγματα στη ζωή δεν είναι τόσο εύκολα. Που αποφάσισες να προβείς σε μια κίνηση ευγένειας και ανθρωπιάς. Μου θύμισες πόσο πολύ καλό υπάρχει εκεί έξω σε αυτόν τον κόσμο. Ανυπομονώ μέχρι να μεγαλώσει η Lucy και μια μέρα να της το πω. AA 588 επιβάτη της θέσης 2D, πραγματικά νιώθουμε ευλογημένες με τη γενναιοδωρία σου!».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved