Τώρα τα παιδάκια σου μπορούν να ταξιδέψουν με το Πολικό Εξπρές!

Από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου στο AVENUE

Τώρα τα παιδάκια σου μπορούν να ταξιδέψουν με το Πολικό Εξπρές!

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και τα παιδάκια σου ανυπομονούν για τις διακοπές! Εκμεταλλεύσου τις γιορτές και πέρασε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τα αγγελούδια σου. Άλλωστε, η πόλη είναι γεμάτη εκδηλώσεις για να διασκεδάσεις με τα μικρά σου! Φέτος, μπορείς να τους δώσεις την ευκαιρία να βιώσουν το πνεύμα των Χριστουγέννων και να ταξιδέψουν σε μαγικούς κόσμους! Πώς;

Ανακαλύψαμε μία μοναδική γιορτή για όλη την οικογένεια, που θα ενθουσιάσει ιδιαιτέρως τα μικρότερα μέλη της. Ο λόγος για το στολισμένο Εμπορικό Κέντρο AVENUE που έχει φορέσει τα γιορτινά του και περιμένει να μας υποδεχτεί και να μας χαρίσει ατελείωτες συναρπαστικές στιγμές.

AVENUE 2

Πιστεύει το παιδάκι σου στον Άγιο Βασίλη; Αν όχι, τότε είναι ιδανική ευκαιρία για να επισκεφτείς το γνωστό εμπορικό και να το πείσεις για το αντίθετο! Φέτος, το Πολικό Εξπρές ταξιδεύει στους διαδρόμους του Avenue και ζωντανεύει το παραμύθι του Κρις Βαν Όλσμπεργκ, αποδεικνύοντας πως οι ιστορίες για τον γενναιόδωρο Άγιο είναι αληθινές.

Μία βόλτα αρκεί για να πιστέψει κάθε αγοράκι και κοριτσάκι ότι ο Άγιος Βασίλης υπάρχει! Και μάλιστα τα περιμένει για να τους χαρίσει την πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη εμπειρία. Μαζί του θα βρίσκονται έμπειροι και ταλαντούχοι ανιματέρ που θα προσελκύσουν το ενδιαφέρον των παιδιών. Και όλα αυτά στο πιο όμορφο παραμυθένιο σκηνικό που θα τα εμπνεύσει να δοκιμάσουν νέες περιπέτειες, και θα τα γεμίσει με ελπίδα και αισιοδοξία.

Το Πολικό Εξπρές θα βρίσκεται στον αγαπημένο μας οικογενειακό προορισμό, το AVENUE, από τις 15 έως τις 31 Δεκεμβρίου. Θα κάνει διαρκώς βόλτες στους διαδρόμους του, προκειμένου όλα τα παιδάκια να έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την αξέχαστη αυτή εμπειρία που κρύβει πρωτότυπες εκπλήξεις! Παράλληλα, τα πιτσιρίκια θα έχουν τη δυνατότητα να επισκέπτονται καθημερινά τη «μαγική κρεβατοκάμαρα» και μαζί με τους φίλους τους να ονειρεύονται τη χώρα του Άγιου Βασίλη.
Περισσότερες δραστηριότητες θα ανακαλύψεις με μία επίσκεψη! Άλλωστε, είναι ιδανική ευκαιρία για να τακτοποιήσεις τα δώρα των γιορτών και να κάνεις τα ψώνια για τους αγαπημένους σου, αλλά παράλληλα να χαρίσεις και την πιο ευχάριστη έκπληξη στα αγγελούδια σου. Οργάνωσε την τέλεια γιορτινή έξοδο για όλη την οικογένεια. Είναι τόσο απλό, όσο μία βόλτα στο AVENUE!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

AVENUE 3
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved