Ένα πάρτι γεμάτο κατασκόπους!

Είναι σίγουρα ένα από τα πιο διασκεδαστικά πάρτι που θα μπορούσατε να κάνετε για το παιδί σας. Οι νεαροί καλεσμένοι σας μπορούν να συμμετέχουν όλοι και να παίξουν. Είναι κατάλληλο για ηλικίες από 6 έως 12 ετών. Προετοιμάστε λίγες εβδομάδες πριν την κανονική του ημερομηνία για να είστε πιο χαλαρές την ημέρα εκείνη.

Ένα πάρτι γεμάτο κατασκόπους!

Προσκλήσεις

Μπορείτε πολύ εύκολα να στείλετε ακόμη και τις δικές σας προσκλήσεις. Μπορείτε να πάρετε κόλλες από λίγο σκληρό χαρτί, να τις διπλώσετε και να κολλήσετε στο εξώφυλλο διάφορα σχέδια, είτε καπέλα κατασκόπων, είτε αποτυπώματα, είτε μεγεθυντικούς φακούς.

Μπορείτε να γράψετε στην έξω πλευρά, «Άκρως Απόρρητο». Στο εσωτερικό γράψτε ένα μικρό κείμενο με τις λεπτομέρειες για το πάρτι.

Για παράδειγμα γράψτε: Μυστικός Πράκτορας – βάζοντας δίπλα το όνομα του παιδιού, Κωδικό όνομα – Επιχείρηση γενέθλια, Η αποστολή θα αρχίσει... στο... - συμπληρώνοντας την ημερομηνία, την ώρα και την τοποθεσία.

Διακόσμηση:

Χρησιμοποιήστε τραπεζομάντηλα με κάποιο σχετικό σχέδιο που θα μπορείτε να βρείτε σε μαγαζιά με είδη για πάρτι. Το ίδιο και με διακοσμητικά μπαλόνια, αυτοκόλλητα.

Στο διάδρομο μπορείτε να βάλετε πατημασιές, ή ένα καπέλο στην πόρτα.

Στο σπίτι να έχετε μικρά κιάλια για τους κατασκόπους σας, ψεύτικες φωτογραφικές μηχανές, ή φακούς και ψεύτικα χρήματα. Μπορείτε σε κατάστημα να βρείτε ένα παιχνίδι για να παίρνετε αποτυπώματα.

Για το τραπέζι:

Η τούρτα που θα παραγγείλετε να έχει ένα σχετικό θέμα. Ένα μεγεθυντικό φακό ή ένα καπέλο ή μια βόμβα. Η να είναι απλή με μια φωτογραφία κάποιου παιδικού κατασκόπου. Τα φαγητά που θα σερβίρετε ονομάστε τα λίγο διαφορετικά έτσι ώστε να έχουν το κατάλληλο θέμα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved