Επιλογές από χριστουγεννιάτικες ταινίες για τη μαμά και τον μπαμπά (vid)

Ποιες ταινίες να δείτε τα Χριστούγεννα.

Επιλογές από χριστουγεννιάτικες ταινίες για τη μαμά και τον μπαμπά (vid)

Περάσατε όλη τη μέρα μαζί στο οικογενειακό τραπέζι, βόλτα στη στολισμένη πόλη, γέλια, παιχνίδια… κουράστηκαν επιτέλους και ήρθε η ώρα να πάνε για ύπνο.

Οι ημέρες των εορτών είναι κατ’ εξοχήν μέρες αφιερωμένες στα παιδιά, αλλά ας μην ξεχνάμε τη μαμά και τον μπαμπά.

Τώρα που τα μικρά σας ευχαριστημένα κοιμήθηκαν είναι η ώρα να καθίσετε αγκαλιά στον καναπέ, κάτω από την κουβέρτα και με ένα ζεστό ρόφημα να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας μια ωραία ταινία.

Εμείς σας προτείνουμε μερικές κλασικές επιτυχίες στο πνεύμα των Χριστουγέννων.



Το ταγκό των Χριστουγέννων (2011)

Το 1970, σε ένα στρατόπεδο του Έβρου, ένας υπολοχαγός αναγκάζει έναν φαντάρο να του μάθει τανγκό, ώστε να ζητήσει στη γιορτή των Χριστουγέννων σε χορό τη σύζυγο του αντισυνταγματάρχη με την οποία είναι ερωτευμένος.



It's A Wonderful Life (1946)

Ο Τζορτζ Μπέιλι, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του βοηθώντας τους κατοίκους του Μπέντφορντ Φολς, θυσιάζοντας τα προσωπικά του όνειρα και φιλοδοξίες, αποφασίζει να αυτοκτονήσει όταν ο θείος του χάνει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και δίνοντας την ευκαιρία στον άπληστο επιχειρηματία Χένρι Πόττερ να αγοράσει όλη την πόλη. Καθώς ο Τζορτζ σκέφτεται να αυτοκτονήσει, ένας άγγελος εμφανίζεται και του δείχνει πως θα ήταν αν δεν υπήρχε ποτέ και πόσο σημαντικός είναι για την οικογένεια του, τους φίλους του και όλη την πόλη.



Love Actually (2003)

Δέκα διαφορετικές ιστορίες ανάμεσα σε πρόσωπα που συνδέονται μεταξύ τους και που συναντώνται στο Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο με τη βοήθεια του έρωτα.



The Holiday (2006)

Απογοητευμένες από τους ερωτικούς δεσμούς τους, μια Αμερικανίδα του Λος Άντζελες και μια Αγγλίδα σε λονδρέζικο προάστιο ανταλλάσσουν τα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων.



NOEL (2004)

Σπονδυλωτές ιστορίες που εξελίσσονται παράλληλα. Πέντε άνθρωποι στη Νέα Υόρκη αναζητούν το δικό τους "χριστουγεννιάτικο θαύμα" που θα σώσει τις προσωπικές τους σχέσεις.


© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved