Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε το βιβλίο «Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη;»

Το Mothersblog.gr και οι Εκδόσεις Διόπτρα, κάνουν δώρο σε 5 τυχερές μανούλες από ένα αντίτυπο του νέου τρυφερού χριστουγεννιάτικου βιβλίου της Μαρίνας Γιώτη, «Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη;».

Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και κερδίστε το βιβλίο «Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη;»

Μπορείς κι εσύ να δηλώσεις συμμετοχή στο διαγωνισμό από τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου μέχρι και τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου. Αν είσαι ανάμεσα στις τυχερές που θα κερδίσουν ένα από τα 5 αντίτυπα του βιβλίου «Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη;», θα χαρίσεις και ένα υπέροχο δώρο στο αγγελούδι σου για τις φετινές γιορτές!

Ο Φάνης Μπούφος είναι ένας δαιμόνιος ρεπόρτερ, που αποφάσισε να λύσει το μεγαλύτερο μυστήριο των παιδικών μας χρόνων, που -φυσικά- δεν είναι άλλο από τον ίδιο τον Αϊ-Βασίλη. Είναι τόσο αποφασισμένος που πρέπει να το κάνει μέσα σε μία μόλις νύχτα. Προσπαθεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: Υπάρχει τελικά ή όχι; Πως καταφέρνει και χωράει μέσα από τις στενές καμινάδες τη «γεμάτη» κοιλίτσα του; Πώς γνωρίζει ποια παιδιά έκαναν αταξίες το χρόνο που πέρασε; Πώς μπορεί ένας άνθρωπος να προλαβαίνει, ακόμη και με τη βοήθεια ιπτάμενων ταράνδων, να μοιράζει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου μέσα σε ένα μόλις βράδυ; Αν προλαβαίνει εκείνος, θα προλάβει και ο Φάνης να λύσει το μυστήριο το βράδυ των Χριστουγέννων. Δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Πρέπει να μάθει και εκείνος και όλα τα παιδιά τι τρέχει στα αλήθεια με τον Αϊ-Βασίλη!

MARINA GIOTI

Το καινούργιο βιβλίο της Μαρίνας Γιώτη δεν είναι ένα συνηθισμένο παραμύθι, είναι μία συναρπαστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους, μία ιστορία που ξετυλίγει το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων. Ένα «λυσάρι» για κάθε μανούλα όταν χάνει τα λόγια της στην ερώτηση του μικρού της «Μαμά, υπάρχει ο Άγιος Βασίλης;».

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα

Η συγγραφέας Μαρίνα Γιώτη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975. Σπούδασε Marketing και Καλές Τέχνες στο Georgetown University της Washington, DC και συνέχισε με σχεδιασμό οπτικής επικοινωνίας και εικονογράφησης στη Νέα Υόρκη από το οποίο αποφοίτησε με τιμητικές διακρίσεις. Το 2014 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο «Η Στιγμούλα». Ακολούθησαν «Η Στιγμούλα είναι δυνατή!», η «Σκουφοκοκκινίτσα» και το «Δύο φορές κι έναν καιρό ήταν η Σταχτοπούτα» από τις εκδόσεις Διόπτρα. Τη χρονιά που μας πέρασε δημιούργησε ένα λεύκωμα για μαμάδες με τον τίτλο «Μια καρδιά» και κυκλοφόρησε τον «Ρεβιθοκοντούλης», το τρίτο βιβλίο της σειράς «Παραμύθια…αλλιώς» που συγκαταλέγονται στη λίστα των 10 καλύτερων παιδικών βιβλίων Public 2017. Τα βιβλία της έχουν αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά για αυτό άλλωστε έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά και τα Ιταλικά. «Μετράει» 10 χρόνια ως μανούλα και έχει μία γλυκύτατη κόρη!

Δήλωσε συμμετοχή παρακάτω και εμείς σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή τύχη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved