Τα μοντέρνα παπούτσια που θα ξεκουράσουν κάθε μανούλα!

Από όταν το μικρό σου κατάφερε να σηκωθεί στα δύο του πόδια, δεν το πιάνει κανείς!

Τα μοντέρνα παπούτσια που θα ξεκουράσουν κάθε μανούλα!

Άσε τι λένε για τους πρώτους μήνες μετά τη γέννα, το πραγματικά «ζόρικο» αλλά συγχρόνως απολαυστικό κομμάτι της μητρότητας, αρχίζει όταν το μικρό σου αγγελούδι αφήσει το «μπουσούλημα» και αποφασίσει να στηριχτεί μόνο του στα ποδαράκια του. Εσύ φυσικά, βρίσκεται πάντα πίσω και στο πλευρό του, παρακολουθώντας με καμάρι κάθε μικρό αλλά τολμηρό βήμα, για να είσαι σίγουρη πως θα το πιάσεις αν χάσει την ισορροπία του.

Έτσι, το απαιτητικό «επάγγελμα» της μανούλας, ανεβάζει για σένα τον πήχη, απαιτώντας ακόμη περισσότερα ευκίνητα «πέρα δώθε» και επιπλέον ώρες ορθοστασίας. Μέσα στη μέρα τα πόδια σου παίρνουν κυριολεκτικά «φωτιά» και αυτό το καταλαβαίνεις όταν εξαντλημένη, αλλά πάντα τρισευτυχισμένη, ξαπλώνεις στο κρεβάτι για ύπνο. Τα πόδια σου σε πονάνε τόσο πολύ που μερικές φορές δυσκολεύεσαι ακόμη και να κοιμηθείς.

Scholl 1231

Όταν ο δικός μου μπόμπιρας άρχισε να κάνει τις πρώτες του… βόλτες στο σπίτι, μου ήταν πολύ δύσκολο να εκμεταλλευτώ όσο θα ήθελα το χρόνο που είχα μαζί του, καθώς σχεδόν καθημερινά, επέστρεφα από το γραφείο με απίστευτους πόνους στα πόδια που με καθήλωναν στον καναπέ. Δεν άργησα όμως να βρω λύση στο πρόβλημά μου, προσθέτοντας ένα «σύμμαχο» στην παπουτσοθήκη μου. Αν θες και εσύ να είσαι όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη για να απολαμβάνεις περισσότερο τις μικρές στιγμές ευτυχίας με τα μικρά σου, έχω για σένα τη λύση. Η Scholl, έχοντας στην πλάτη της μία μακρόχρονη πορεία στο χώρο των υποδημάτων, δημιούργησε για σένα μία σειρά από πρωτοποριακές τεχνολογίες, που σου χαρίζουν την άνεση και την ξεκούραση που ζητούσες σε κάθε σου βήμα.

Scholl 1232


Για τις ώρες που περνάς μακριά από το σπίτι, στο γραφείο, τα ψώνια, τις βόλτες, η μοντέρνα μπαλαρίνα Akita είναι η επιλογή που θα ταιριάζει άψογα με τα περισσότερα ρούχα σου. H Memory Cushion τεχνολογία που έχει στον πάτο, αποτελείται από ένα αφρώδες υλικό που «θυμάται» (memory effect) και προσαρμόζεται στην ανατομία του ποδιού σου ανακτώντας το σχήμα έπειτα από κάθε βήμα. Συγχρόνως απομακρύνει ενοχλητικούς κραδασμούς, κατανέμει σωστά τις πελματικές πιέσεις και σου παρέχει όλη μέρα ένα ευχάριστο βάδισμα ακόμη. Την ίδια προστασία σου παρέχει και το κομψό μοντέλο Philip καθώς και το ανατομικό μποτάκι Peyton.

Scholl 1233



Η indoor collection της Scholl, θα συνοδεύσουν εσένα και τα πρώτα βήματα του μικρού σου μέσα στο σπίτι. Το αθλητικά σχεδιασμένο Spikey 10, διαθέτει την τεχνολογία Bioprint που θα ανακουφίζει τα πόδια σου ακόμη και όταν τρέχεις να «τσακώσεις» αυτό το μικρό… σίφουνα. Ο προηγμένος αντιολισθητικός πάτος από φυσικό φελλό και καουτσούκ θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι, ενώ θα κρατάει το πέλμα σου σταθερό στη φυσική του θέση, στηρίζοντας την καμάρα και την πτέρνα σου. Στην ίδια collection αλλά με την τεχνολογία Memory Cushion, μπορείς να επιλέξεις το μοντέλο Panda σε ροζ χρώμα καθώς και τις chic & classy Rachele σε γκρι και μπλε.

Scholl 1234



Το μικρό σου μεγαλώνει τόσο γρήγορα! Δεν είναι κρίμα οι πόνοι των ποδιών σου, να σου «κλέβουν» όλες αυτές τις χαρούμενες αναμνήσεις που θα αναπωλείς όταν μεγαλώσει ακόμη περισσότερο; Πηγαίνοντας μία βόλτα στο κοντινότερο φαρμακείο, θα δεις και από μόνη σου πως τα μοντέρνα ανατομικά υποδήματα της Scholl, ακολουθώντας τις τελευταίες τάσεις της ευρωπαϊκής μόδας, δεν έχουν καμία σχέση με την εικόνα που είχες μέχρι τώρα στο μυαλό σου όταν άκουγες τη λέξη «ανατομικό». Αντιθέτως, είναι σχεδιασμένα για να σου παρέχουν την άνεση και το στυλ που χαρακτηρίζουν κάθε σύγχρονη μανούλα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved