Το ταξίδι στην Christmas Land μαγεύει μικρούς και μεγάλους!

Μόλις μία ανάσα πριν από τα Χριστούγεννα… Οι δρόμοι έχουν στολιστεί από φωτεινά λαμπιόνια, οι βιτρίνες των καταστημάτων έχουν «ντυθεί» με τα γιορτινά τους και το ράδιο έχει αρχίσει να μας κουνάει στο ρυθμό των πρώτων… Jingle bell.

Το ταξίδι στην Christmas Land μαγεύει μικρούς και μεγάλους!

Η πόλη, παρά το κρύο, κρατάει μία ζεστή ατμόσφαιρα από τα χαμόγελα των ανθρώπων τριγύρω μας. Εσύ, όπως και κάθε μανούλα, ανυπομονείς να έρθουν οι γιορτές για να χαλαρώσεις και να χορτάσεις ατελείωτο οικογενειακό παιχνίδι με τα μικρά σου και φυσικά να χαρίσεις δώρα σε όλα τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Christmas Land 1



Αν ψάχνεις ένα μέρος στο οποίο θα μπορέσεις να συνδυάσεις και τα δύο, να κάνεις τις απαραίτητες αγορές σου με άνεση, χωρίς να σου λείψει τίποτα και συγχρόνως να παραδοθεί το μικρό σου στην αληθινή μαγεία των Χριστουγέννων, αυτό δεν είναι άλλο από την εντυπωσιακή και διαδραστική χώρα των Χριστουγέννων, την Christmas Land! Πάρε από το χέρι το παιδί σου και ετοιμάσου να ζήσετε παρέα μία εμπειρία που θα κάνει τις φετινές γιορτές να μείνουν για πάντα ανεξίτηλες στο μυαλουδάκι του! To πιο πρωτότυπο Χριστουγεννιάτικο σκηνικό, ξεκινάει την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στο River West και σας παρασύρει μέχρι και το τέλος της φετινής χρονιάς, στην πιο συναρπαστική διάσταση.

Christmas Land 2



Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άγιος Βασίλης μαζί με τα αγαπημένα του ξωτικά Σοφούλη και Αρχιμάστορα, «μετακόμισαν» από το Βόρειο Πόλο. Από τότε, η καρδιά των γιορτών «χτυπάει» δυνατά στην κεντρική πλατεία του εμπορικού κέντρου River West όπου έχουν εγκατασταθεί πλέον! Μην περιμένεις όμως έναν Άγιο Βασίλη παραδοσιακό, αυτός που θα γνωρίσετε εκεί είναι εντελώς διαφορετικός από ό,τι τον περιγράφουν τα βιβλία και τα παραμύθια. Είναι ένας τόσο… σύγχρονος Άγιος Βασίλης, όσο σύγχρονο είναι και το σκηνικό με τα ξωτικά, τους ξυλοπόδαρους και τους ζογκλέρ που έχει στηθεί και θα ξετρελάνει κάθε μικρό και μεγάλο παιδί!

Christmas Land 3



Η φαντασμαγορική φωτογράφιση, η high - tech οθόνη μεταμόρφωσης που «μετατρέπει» τους επισκέπτες σε χριστουγεννιάτικες φιγούρες, το διαδραστικό ταξίδι από τον Βόρειο Πόλο και το σουρεαλιστικό τηλέφωνο που χτυπάει αδιάκοπα για απευθείας σύνδεση με τον… Άγιο Βασίλη, είναι μόνο μερικές από τις μοναδικές εκπλήξεις που σας περιμένουν σε όλα τα επίπεδα του River West. Εκεί, όλοι μπορούν να γίνουν stars των Χριστουγέννων και να πρωταγωνιστήσουν σε υπερπαραγωγές, ενώ εσύ και το παιδάκι σου θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε το ταξίδι του πιο γενναιόδωρου Άγιου, μέσα από ένα παιχνίδι buzzer που θα υπάρχει στο εμπορικό κέντρο. Όλα αυτά ενώ μολυβένιοι στρατιώτες θα κατακλύζουν το χώρο με τις χαρούμενες μελωδίες τους και τα ξωτικά, οι τάρανδοι και οι Άγιο Βασίληδες θα πολλαπλασιάζονται!

Christmas Land 4



Τα Χριστούγεννα είναι πια τόσο κοντά και το River West είναι η τέλεια επιλογή για να ζήσεις την πιο πολύχρωμη χριστουγεννιάτικη εμπειρία μαζί με το αγγελούδι σου. Δεν γίνεται με τίποτα να το χάσετε! Εξερευνώντας κάθε παραμυθένια γωνιά της γιορτινής Christmas Land θα μπείτε για τα καλά στο κλίμα των ημερών και γυρίζοντας σπίτι θα είστε γεμάτοι όμορφα συναισθήματα.

Ωράριο Christmas Land

Παρασκευή 14/12 & Δευτέρα έως Παρασκευή 17-21/12 17.00-21.00
Σάββατο & Κυριακή 15 & 16/ 12 καθώς και από το Σάββατο 22/12 έως και τη Δευτέρα 31/12 12.00 – 20.00

Ωράριο Λειτουργίας Εμπορικών Καταστημάτων:
Δευτέρα-Παρασκευή: 09:00 - 21:00
Σάββατο: 09:00 - 20:00
Κυριακή 16, 23, 30/12: 11:00 – 20:00 & καταστήματα εστίασης 09:00 - 20:00

Λεωφόρος Κηφισού 96-98, Αιγάλεω (δίπλα στην ΙΚΕΑ), τηλ. 801 22 25 050

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved