«Ο Γκριντς» του Dr. Seuss έρχεται στη μεγάλη οθόνη και χαρίζει πλούσια δώρα!

To Mothersblog.gr, με αφορμή την καινούργια ταινία κινουμένων σχεδίων του στούντιο Illumination και της Universal «Ο Γκριντς», που κάνει επίσημη πρεμιέρα στη χώρα μας στις 6 Δεκεμβρίου, χαρίζει πλούσια δώρα σε μικρούς και μεγάλους!

«Ο Γκριντς» του Dr. Seuss έρχεται στη μεγάλη οθόνη και χαρίζει πλούσια δώρα!

«Ο Γκριντς» είναι η πιο αστεία χριστουγεννιάτικη ιστορία που θα βάλει για τα καλά στο επερχόμενο χριστουγεννιάτικο κλίμα εσάς και τα μικρά σας! Μετά τις «Εγώ ο Απαισιότατος», «Minions» και «Τραγούδα», πρόκειται για την πιο συναρπαστική και οπτικά εντυπωσιακή ιστορία της Illumination και του φετινού χειμώνα, που μπορεί να απολαύσει όλη η οικογένεια μαζί, αφού είναι μεταγλωττισμένη με τις φωνές του Γιώργου Καπουτζίδη και της Έφης Παπαθεοδώρου!

GRINTS 1

Διαγωνισμός

Από τις 5 Δεκεμβρίου έως και τις 10 Δεκεμβρίου μπορείτε να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό μας και να είστε εσείς μία από τις δέκα τυχερές που θα κερδίσουν ένα δοχείο φαγητού και ένα ζεστό πουλόβερ. Επιπλέον 25 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μαγνητάκι και μία χαρτονένια μάσκα με τον ήρωα της ταινίας, ενώ ακόμη 5 θα κερδίσουν από μία τσάντα. Τα δώρα είναι πολλά και οι πιθανότητες με το μέρος σας!

GRINTS 2

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ταινία «Ο Γκριντς» είναι η ιστορία του πιο γκρινιάρη χαρακτήρα που έχει περάσει ποτέ από τη μεγάλη οθόνη και είναι βασισμένη στο κλασικό βιβλίο του Dr. Seuss. Ο Γκριντς, κατοικεί απομονωμένος σε μία σπηλιά στο Χούβιλ. Οι κάτοικοί του Χούβιλ κάθε χρόνο του καταστρέφουν την ηρεμία με τους μεγάλους και πομπώδεις εορτασμούς που κάνουν για τα Χριστούγεννα. Φέτος δήλωσαν μάλιστα πως θα «τριπλασιάσουν» την ένταση και ο Γκριντς αποφάσισε να λάβει δράση. Συνειδητοποίησε πως ο μόνος τρόπος να γλιτώσει και να κερδίσει τη ησυχία του είναι να ντυθεί Άγιος Βασίλης και με τη βοήθεια του σκύλου του Μαξ και ενός τάρανδου, να κλέψει τα Χριστούγεννα. Δεν έχει υπολογίσει όμως πως η Σίντι-Λου, ένα κοριτσάκι που λατρεύει τα Χριστούγεννα έχει βάλει σκοπό φέτος με τους φίλους της να παγιδεύσουν τον Άγιο Βασίλη για να μπορέσει η Σίντι-Λού να τον ευχαριστήσει που βοηθάει τη μητέρα της. Η σύγκρουση των δύο είναι αναπόφευκτη και πρόκειται να αλλάξει για πάντα τη ζωή του Γκριντς! Άραγε η Σίντι Λου θα γνωρίσει τον Άγιο Βασίλη και ο Γκριντς θα καταφέρει να διακόψει με το σχέδιό του τους εορτασμούς στη μικρή τους πόλη; Η απάντηση θα δοθεί στις 6 Δεκεμβρίου στις αίθουσες!

GRINTS 3



Μέχρι τότε πάρτε μία γεύση για το τι θα ακολουθήσει στη μεγάλη οθόνη από το trailer:



Μην καθυστερείς άλλο, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και διεκδίκησε εσύ και το μικρό σου ένα από τα παραπάνω υπέροχα δώρα!

GRINTS 4

* Για λόγους προγραμματισμού ο διαγωνισμός θα λήξει νωρίτερα, 10/12 αντί για την 12/12.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved