Παιδική διατροφή με περισσότερες επιλογές - Ανακαλύψτε τα νέα βρεφικά γάλατα της FREZYDERM!

Η αγαπημένη ελληνική εταιρία FREZYDERM έχοντας πάντα ως μοναδικό της στόχο την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων και την παροχή υψηλών υπηρεσιών στον καταναλωτή, κάνει για ακόμα μια φορά τη διαφορά, προσφέροντας στις νέες μητέρες μία ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής διατροφής.

Παιδική διατροφή με περισσότερες επιλογές - Ανακαλύψτε τα νέα βρεφικά γάλατα της FREZYDERM!

Τα νέα βρεφικά γάλατα της FREZYDERM, έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για τη σωστή διατροφή και ανάπτυξη των βρεφών.

Η βρεφική ηλικία είναι η πιο τρυφερή περίοδος του ανθρώπου, αλλά και η πιο καθοριστική για την υγεία του και τις διατροφικές του συνήθειες. O μητρικός θηλασμός είναι ο ιδανικός τρόπος διατροφής που επηρεάζει σημαντικά και θετικά την μετέπειτα υγεία και φυσική κατάσταση των βρεφών ενώ είναι αποδεδειγμένο ότι η υγιεινή διατροφή συμβάλλει θετικά στη σωματική και νοητική ανάπτυξη του βρέφους.

Το μητρικό γάλα είναι η ιδανική τροφή για τα βρέφη. O αποκλειστικός μητρικός θηλασμός κατά το πρώτο εξάμηνο της ζωής είναι ιδανικός για το μωρό σας. Όταν ο θηλασμός είναι αδύνατος ή δεν επαρκεί συμβουλευτείτε τον παιδίατρο για την εισαγωγή στη διατροφή του μωρού σας βρεφικού γάλακτος. Η έναρξη διατροφής με μπιμπερό μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στο θηλασμό.

Μετά το πέρας του μητρικού θηλασμού και πάντα με τη σύμφωνη γνώμη του παιδιάτρου σας, το μωρό σας θα περάσει σε μια ισορροπημένη βρεφική διατροφή που θα βάλει τα θεμέλια της μελλοντικής του υγείας. Ήρθε η ώρα ως γονείς να κάνετε την επιλογή του βρεφικού γάλατος που επιθυμείτε να προσφέρετε στο μωράκι σας και η FREZYDERM είναι εδώ για να σας διευκολύνει να επιλέξετε μια βρεφική διατροφή που καλύπτει όλες τις επιλογές και τις ανάγκες.

Οι τρεις σειρές γάλατος της FREZYDERM για βρέφη και μικρά παιδιά συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού βάζοντας γερές βάσεις για το μέλλον.

  • Βιολογικό αγελαδινό γάλα σε σκόνη FREZYLAC GOLD
  • Βιολογικό κατσικίσιο γάλα σε σκόνη FREZYLAC PLATIΝUM
  • Αγελαδινό γάλα σε σκόνη FREZYLAC SILVER

FREZYLAC GOLD
Μετά το μητρικό θηλασμό, τα βιολογικά γάλατα FREZYLAC GOLD προέρχονται από αγελάδες βιολογικής εκτροφής. Δεν περιέχουν φυτοφάρμακα, λιπάσματα, αντιβιοτικά ή ορμόνες και GMO (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς) και πιστοποιούνται ως βιολογικά.
Τα βιολογικά γάλατα FREZYLAC GOLD περιέχουν χαμηλά ποσοστά σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κορεσμένα λιπαρά, νάτριο και κάλιο και τα ενδεδειγμένα βάσει της ισχύουσας Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας ποσοστά σε ενέργεια, βιταμίνες και μέταλλα. Είναι προϊόντα χωρίς γλουτένη και με συστατικά που δεν εκτέθηκαν σε ιονίζουσα ακτινοβολία.

FREZYLAC GOLD 2
Βιολογικό αγελαδινό γάλα σε σκόνη για βρέφη από τον 6ο έως τον 12ο μήνα στο πλαίσιο μιας μεικτής διατροφής.
Σύνθεση πλούσια σε βιταμίνες, ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα, μέταλλα (ισορροπημένη αναλογία ασβεστίου/φωσφόρου), υδατάνθρακες και ιχνοστοιχεία που συμβάλουν στην ενίσχυση του οργανισμού χτίζοντας τις βάσεις για μία καλή μελλοντική υγεία.

FREZYLAC GOLD 3
Ρόφημα Βιολογικού αγελαδινού γάλακτος σε σκόνη για βρέφη από τον 12° μήνα ως μετάβαση από το θηλασμό ή από το FREZYLAC GOLD 2 ή ως αντικατάσταση οποιουδήποτε γάλακτος στη συνέχεια της νηπιακής και παιδικής ηλικίας.
Εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες, ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για την ενίσχυση του οργανισμού. Με αυξημένο σίδηρο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της ηλικίας.

FREZYLAC PLATINUM
Τα βιολογικά γάλατα FREZYLAC PLATINUM προέρχονται από τη φιλική προς το περιβάλλον και υψηλών απαιτήσεων μέθοδο βιολογικής καλλιέργειας. Περιέχουν όλα τα συνιστώμενα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν την ομαλή λειτουργία και την ενίσχυση του οργανισμού αλλά συγκεντρώνουν επιπλέον όλες τις ιδιότητες του κατσικίσιου γάλακτος χάρη στη διαφορετική πρωτεϊνική σύστασή του. Είναι προϊόντα βιολογικής αιγοκτηνοτροφίας, χωρίς γλουτένη και GMO (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς), χαμηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες, κορεσμένα λιπαρά, νάτριο και κάλιο και πλήρως εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας σε ενέργεια, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα.

FREZYLAC PLATINUM 2
Βιολογικό κατσικίσιο γάλα σε σκόνη για βρέφη από τον 6° μήνα στο πλαίσιο μιας μεικτής διατροφής.
Περιέχει πρωτεΐνες, κορεσμένα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, βιταμίνες, μέταλλα (ισορροπημένη αναλογία ασβεστίου/φωσφόρου), ιχνοστοιχεία και τα απαραίτητα ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα.

FREZYLAC PLATINUM 3
Βιολογικό κατσικίσιο γάλα σε σκόνη για βρέφη από τον 10º μήνα ως μετάβαση από τον θηλασμό ή από το FREZYLAC PLATINUM 2 ή ως αντικατάσταση οποιουδήποτε γάλακτος στη συνέχεια της νηπιακής και παιδικής ηλικίας.
Προϊόν εμπλουτισμένο με πρωτεΐνες, βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, κορεσμένα και πολυακόρεστα λιπαρά οξέα.

FREZYLAC SILVER
Τα βρεφικά γάλατα FREZYLAC SILVER παράγονται από υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες ακολουθώντας αυστηρές προδιαγραφές γεωργίας και κτηνοτροφίας. Δεν περιέχουν GMO (γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς), διορθωτικά γεύσης, συντηρητικά, χρωστικές, τεχνητά πρόσθετα και γλουτένη. Περιλαμβάνουν χαμηλά ποσοστά σε υδατάνθρακες, κορεσμένα λιπαρά, νάτριο και κάλιο ενώ περιέχουν τα ενδεδειγμένα βάσει Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας ποσοστά σε ενέργεια, πρωτεΐνες, βιταμίνες και μέταλλα.

FREZYLAC SILVER 2
Αγελαδινό γάλα σε σκόνη για βρέφη από τον 6° έως τον 12° μήνα στο πλαίσιο μίας μεικτής διατροφής.
‘Έχει σύνθεση εμπλουτισμένη με βιταμίνες, μέταλλα, πρεβιοτικά, νουκλεοτίδια, DHA/ARA, προβιοτικά, , ώστε να συμβάλλει στη σωστή ανάπτυξη του βρέφους.

FREZYLAC SILVER 3
Ρόφημα αγελαδινού γάλακτος σε σκόνη για βρέφη και νήπια από τον 12° μήνα ως μετάβαση από τον θηλασμό ή από το FREZYLAC SILVER 2 ή ως αντικατάσταση οποιουδήποτε γάλακτος στη συνέχεια της νηπιακής και παιδικής ηλικίας. Ένα ρόφημα εμπλουτισμένο με σίδηρο για να καλύπτει τις νέες αυξημένες ανάγκες που έχει το βρέφος σε αυτό το στάδιο της ζωής του και με καθώς και με βιταμίνες, μέταλλα, πρεβιοτικά, νουκλεοτίδια, DHA/ARA που συμβάλουν στην ενίσχυση του οργανισμού του βρέφους.

Η βρεφική διατροφή είναι το Α και το Ω και παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την υγεία των παιδιών και κυρίως των βρεφών. Γι’ αυτό οφείλουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας προϊόντα διατροφής που θα τους εξασφαλίσουν ένα όμορφο παρόν και κυρίως ένα υγιές μέλλον και με σύμμαχο τη FREZYDERM πλέον, μπορούμε να το πετύχουμε.

Χρήσιμες συμβουλές

  • Κάντε μικρά διαλείμματα κατά τη διάρκεια του γεύματος.
  • Σηκώστε το βρέφος σε όρθια θέση ώστε να ρευτεί.
  • Μη μετακινείτε το βρέφος αμέσως μετά το γεύμα και μην το ξαπλώνετε αμέσως.
  • Φοράτε στο βρέφος άνετα ρούχα, ώστε να μην πιέζεται η κοιλίτσα του.
  • Το έτοιμο γάλα θα πρέπει να καταναλώνεται εντός 1 ώρας.
  • Το γάλα που περίσσεψε θα πρέπει να απορρίπτεται.
  • Μην προσθέτετε επιπλέον μεζούρες σκόνης γάλακτος ή οτιδήποτε άλλο στο γεύμα του βρέφους.
  • Όταν ανοίγετε τη συσκευασία, να χρησιμοποιείτε το περιεχόμενο εντός 3 εβδομάδων.
  • Μετά από κάθε χρήση κλείνετε καλά τη συσκευασία.
  • Χρησιμοποιείτε μόνο τη μεζούρα που βρίσκεται στο κουτί.
  • Μη θερμαίνετε για να αποστειρώσετε τη μεζούρα.
  • Μην αφήνετε το μωρό να χαλαρώνει και να χρησιμοποιεί τη θηλή σαν πιπίλα. Η διαρκής ή συχνή οδοντική επαφή με τροφές που περιέχουν υδατάνθρακες μπορεί να προκαλέσει τερηδόνα. Το γεύμα θα πρέπει να διαρκεί όσο ένα κανονικό τάισμα.
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved