Rachel McAdams: Η ηθοποιός από το Ημερολόγιο έκανε την πιο σωστή παρατήρηση για τη μητρότητα

Και θα συμφωνήσουμε κι εμείς μαζί της!

Rachel McAdams: Η ηθοποιός από το Ημερολόγιο έκανε την πιο σωστή παρατήρηση για τη μητρότητα

Θυμάσαι την 40χρονη σήμερα ηθοποιό από το θρυλικό Ημερολόγιο με τον Ryan Gosling; Η Rachel McAdams έγινε μαμά για πρώτη φορά πριν επτά μήνες και πρόσφατα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη όπου μίλησε για το γιο της και την ζωή της ως μαμά.

Όλα άλλαξαν στις 9 Απριλίου οπότε η Rachel έφερε στον κόσμο το γιο της, καρπό του έρωτά της με τον 38χρονο Jamie Linden.

Η ηθοποιός αποφάσισε να μην αποκαλύψει ούτε το όνομα που έδωσε στο παιδί αλλά μίλησε για το νέο μεγάλο ρόλο στη ζωή της, αυτό της μητρότητας:

«Είναι το καλύτερο πράγμα που μου συνέβη. Οι άνθρωποι λένε πως με τα παιδιά η ζωή σου δεν σου ανήκει πια αλλά είχα 39 χρόνια μόνο για μένα, με βαρέθηκα, ήμουν χαρούμενη που επιτέλους μπορούσα να επικεντρωθώ σε κάποιον άλλο», είπε η Rachel στην εφημερίδα The Sunday Times και συνέχισε:

«Περίμενα πολύ καιρό για να γίνω μαμά. Και τώρα το ζω αλλά ποτέ δεν ήθελα να το κάνω χωρίς να είναι η κατάλληλη στιγμή. Θέλω να κρατήσω τη ζωή του παιδιού ιδιωτική, παρότι δεν είναι η δική μου. Περνάω τόσο ωραία ως μαμά. Όλα είναι ενδιαφέροντα και με εμπνέουν. Ακόμα και οι δύσκολες μέρες. Κάτι ωραίο έχουν κι αυτές. Έχω καθαρά ρούχα κι αυτό είναι καλό. Σήμερα δεν ξέρω ούτε πως βρήκα τα ρούχα που έβαλα. Τα παπούτσια μου τα κόλλησα με κόλα, δεν είναι λυπηρό; Είναι μια δοκιμασία όλο αυτό»!

Όσο για τον αγαπημένο της, ήθελε ο άντρας που θα την κάνει μητέρα να είναι δημιουργικός και να μπορεί να αλλάζει παραστάσεις και μέρη όπως η ίδια, σαν γνήσια ηθοποιός με μια ζωή λίγο gypsy.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved