Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

«Αδιάλειπτος αρωγός της Μητροπόλεως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ» δήλωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης από την Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά

Σηματοδοτώντας την έναρξη της εορταστικής περιόδου και παράλληλα στέλνοντας μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης, άνοιξε και φέτος τις πύλες της η Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, με τη συνεπή υποστήριξη του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, του εκπαιδευτικού φορέα που με τις πολύπλευρες κοινωνικές δράσεις του βρίσκεται έμπρακτα, επί σειρά ετών, στο πλευρό των συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.

Σύσσωμη η εκπαιδευτική οικογένεια του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά -σπουδαστές, διοικητικό & ακαδημαϊκό προσωπικό- σημαντικές προσωπικότητες της πειραϊκής κοινωνίας, αλλά και πλήθος Πειραιωτών, έδωσαν το «παρών» στα Εγκαίνια και τον Αγιασμό της Δωροέκθεσης, που τελέστηκε, όπως κάθε χρόνο, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Στη Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, η οποία και φέτος στεγάζεται επί της Κολοκοτρώνη 85 στον Πειραιά, παρευρέθηκαν, μεταξύ άλλων: ο Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, καθώς και ο πρόεδρος του Ομίλου ΞΥΝΗ-καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής με τη σύζυγό του, κα. Αθήνα Ξυνή.

Με την ολοκλήρωση του Αγιασμού, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως το ΙΕΚ ΑΛΦΑ για την αδιάλειπτη αρωγή του στο έργο της Μητροπόλεως, και κατόπιν παρετέθη μπουφές με νηστίσιμα εδέσματα και ζεστούς λουκουμάδες που ετοίμασαν για την περίσταση οι ταλαντούχοι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ στον Πειραιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δωροέκθεση θα παραμείνει ανοικτή καθ’ όλη την εορταστική περίοδο, έως και τις 15 Ιανουαρίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ τα έσοδα από τις αγορές των επισκεπτών θα διατεθούν για την ενίσχυση του τεράστιου κοινωνικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, που στηρίζει εκατοντάδες οικογένειες και απόρους με τα καθημερινά συσσίτια που προσφέρει από τις ενορίες της.

*Ώρες λειτουργίας (έως και 15 Ιανουαρίου 2019): Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο, 10.00-15.00 / Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή, 10.00-14.30 & 17.00-20.00

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 4120313, http://www.iekalfa.gr/

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved