Ραλφ εναντίον Ίντερνετ: Πώς θα κερδίσετε διπλές προσκλήσεις!

Το Mothersblog.gr, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας «Ραλφ εναντίον Ίντερνετ», χαρίζει σε 10 τυχερές μανούλες από μία διπλή πρόσκληση! Η προβολή της ταινίας θα γίνει την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, στις 17.00, στα Village Cinemas του The Mall Athens, στην αίθουσα Vmax Sphera!

Ραλφ εναντίον Ίντερνετ: Πώς θα κερδίσετε διπλές προσκλήσεις!

Πρόκειται για μία μεταγλωττισμένη ταινία κινουμένων σχεδίων, που προσκαλεί εσάς και το μικρό σας σε ένα ταξίδι στα μυστικά και ατέλειωτα μονοπάτια του Internet, ενώ συγχρόνως αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και τιμά την ανθρώπινη φιλία.

Μπορείτε να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό μας στο Instagram του Mothersblog.gr, από τις 13 Νοεμβρίου μέχρι και τις 15 Νοεμβρίου. Αν είστε ανάμεσα στις τυχερές θα κερδίσετε μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις για την προβολή που θα γίνει στα Village Cinemas του The Mall Athens, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου και ώρα 17.00 (ώρα προσέλευσης 16.00).

Συγκεκριμένα, ακολούθησε τα παρακάτω βήματα για να διεκδικήσεις μία από τις διπλές προσκλήσεις:

  • Κάνε follow το λογαριασμό @mothersbloggr στο Instagram.
  • Στο post που αφορά στην ταινία, κάνε στα σχόλια mention 2 φίλες σου.

https://www.instagram.com/p/BqHjqFYj3Pe/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading

Λίγα λόγια για την ταινία:
Ο καταστροφέας Ραλφ, αναζητώντας το ανταλλακτικό που θα σώσει το αγαπημένο βιντεοπαιχνίδι της φίλης του φίλης Βανελόπης, ταξιδεύει μαζί της στον μαγικό και ευτράπελο κόσμο του διαδικτύου. Στην πορεία του ταξιδιού τους, θα ζητήσουν τη βοήθεια των κατοίκων του ίντερνετ και όλων των πριγκιπισσών της Disney για να βρούνε το δρόμο τους. Το αυτοκόλλητο δίδυμο Ραλφ και Βανελόπη, επιστρέφουν έξι χρόνια μετά την πρώτη τους επιτυχία «Wreck-it Ralph» και είναι δημιούργημα της ομάδας που δημιούργησε και την οσκαρική «Ζωούπολη» (Zootopia).

Μπορείτε να πάρετε μία μικρή γεύση από την ταινία στο trailer που ακολουθεί:



*Εδώ μπορείς να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved