Είσαι 18 έως 30; Μπες στο Youth Empowered και «χτίσε καριέρα»!

Τα περιθώρια στην αγορά εργασίας έχουν περιοριστεί για όλους.

Είσαι 18 έως 30; Μπες στο Youth Empowered και «χτίσε καριέρα»!

Οι μεγάλες εταιρίες «σκανάρουν» καθημερινά χιλιάδες καινούργια βιογραφικά, ψάχνοντας ανάμεσα σε αυτά το κατάλληλο άτομο για να προσλάβουν στην ομάδα τους. Αν είσαι ανάμεσα σε αυτούς, που έχουν στείλει το βιογραφικό τους σε κάθε άκρη της Ελλάδας χωρίς να λάβουν απάντηση, αν θέλεις να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό βήμα αλλά δεν ξέρεις πού να «πατήσεις» για να ξεκινήσεις την επιτυχημένη επαγγελματική σου πορεία, μπες τώρα, στην πλατφόρμα του Youth Empowered και ξεκίνα να «χτίζεις» τη λαμπρή καριέρα που πάντα ονειρευόσουν!

Youth Empowered 1



Τι είναι το Youth Empowered;

Πρόκειται για μία υπερσύγχρονη πλατφόρμα, που προσφέρει online δωρεάν διαδραστικά σεμινάρια σε real time, από μέντορες και πετυχημένους επαγγελματίες στο χώρο των πωλήσεων και όχι μόνο! Απευθύνεται σε άτομα από 18 έως 30 χρονών σε Ελλάδα και Κύπρο, που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας και σκοπό έχει να τα βοηθήσει να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους με όλες τις απαραίτητες δεξιότητες που θα το κάνουν πιο ανταγωνιστικό. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αξιόλογες θέσεις απασχόλησης στον τομέα που τους ενδιαφέρει. Δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης εκπαιδευτικών σεμιναρίων σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας είτε μέσω διαδικτύου, είτε μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας e-learning, που μπορείς να τη βρεις στο Youth Empowered. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν 13 Virtual Classrooms μέχρι τέλος Νοεμβρίου.

Youth Empowered 2



Τι μπορείς να μάθεις;

To Youth Empowered, διαθέτει ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων που «οπλίζει» τους συμμετέχοντες με τα κατάλληλα εφόδια για να «κυνηγήσουν» την επαγγελματική καριέρα των ονείρων τους. Θα μάθεις πώς να διαχειρίζεσαι το χρόνο σου, να δημιουργήσεις ένα «ελκυστικό» βιογραφικό, να προετοιμαστείς κατάλληλα για μία πετυχημένη συνέντευξη, να αξιοποιήσεις τον κύκλο των επαφών σου. Επιπλέον, περνώντας σε πιο «πρακτικές» δεξιότητες, προσφέρει βασικές γνώσεις οικονομικών και διαπραγμάτευσης, Market Trends, Project Managment και πολλά άλλα.

Youth Empowered 3



Τι πρέπει να κάνεις;

Το πρόγραμμα, όπως προαναφέρθηκε, είναι ανοιχτό σε όλους και δεν προϋποθέτει καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις το δικό σου διαδικτυακό προφίλ, συμπληρώνοντας κάποια βασικά προσωπικά στοιχεία. Έπειτα, θα περιηγηθείς στο περιβάλλον της πλατφόρμας, κατευθυνόμενος από τις ανάγκες και το χρόνο που έχεις στη διάθεσή σου. Μέσω αυτού, θα μπορείς να επικοινωνείς και να δικτυωθείς άμεσα σε πραγματικό χρόνο με τους εθελοντές μέντορες, με έμπειρα στελέχη της αγοράς και συμμετέχοντες όπως εσύ. Οι κατάλληλοι άνθρωποι θα είναι διαθέσιμοι, για να μοιραστούν μαζί σου τις γνώσεις και την εμπειρία μέσα από τη δική τους πετυχημένη πορεία.

Youth Empowered 4



Πότε μπορείς να ξεκινήσεις;

Αύριο κιόλας, 26 Οκτωβρίου, η Αποστολία Αθανασίου National Promotion Manager στην Coca-Cola Τρία Έψιλον, θα κάνει μία πρώτη εισαγωγή για όλα όσα μπορούν να συμβάλλουν στην επαγγελματική σου εξέλιξη, μιλώντας μέσω της δικής της 8χρονης εμπειρίας, που από Bussiness Developer της έδωσε το ρόλο της Team Leader στο στρατηγικό τμήμα της εταιρίας.

Youth Empowered 5

Ποιος είναι ο στόχος του;

Το πρόγραμμα λειτουργεί ήδη από το 2017 και εντάσσεται στην πλατφόρμα προγραμμάτων της της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola. Μεταφράζοντας όλα τα παραπάνω σε αριθμούς: Μετράει 5.000 εγγεγραμμένους χρήστες! Από αυτούς, οι 550 έχουν παρακολουθήσει τέσσερα Physical trainings του προγράμματος και το αισιόδοξο ποσοστό του 98% δηλώνει πως έλαβε ουσιαστική βοήθεια από το πρόγραμμα. Επιπλέον, 143 στελέχη της αγοράς έχουν προσφέρει 1.726 ώρες επαγγελματικής καθοδήγησης προς τους νέους με την υποστήριξη 23 εταιριών και φορέων. Μέχρι το 2020, στόχος είναι να έχει ενισχύσει την απασχολησιμότητα, να βοηθήσει έμπρακτα στην αναζήτηση εργασίας και θέσει τα σωστά θεμέλια, στηρίζοντας ένα λαμπρό μέλλον για 20.000 νέους.

Youth Empowered 6


Μπαίνοντας σήμερα κιόλας στο Youth Empowered, θα έχεις κάνει το πρώτο βήμα για μία πορεία ακόμη πιο σίγουρη. Μέσα από αυτή την μοναδική online εμπειρία που σου δίνεται, θα νιώθεις και θα είσαι πλέον πιο έτοιμη από ποτέ, να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα, ικανή να αντιμετωπίσεις την οποιαδήποτε πρόκληση και τον πιο απαιτητικό εργοδότη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved