Μαμά γέννησε μόνη το παιδί της, μακριά από το σπίτι και με τη βοήθεια βίντεο από το YouTube

Απίστευτο κι όμως, αληθινό!

Μαμά γέννησε μόνη το παιδί της, μακριά από το σπίτι και με τη βοήθεια βίντεο από το YouTube

Οι περισσότεροι από εμάς ψάχνουμε στο YouTube, αστεία βίντεο, βίντεο με κατασκευές, με γλυκά και με φαγητά αλλά «πώς να γεννήσω το μωρό μου», αυτό είναι σίγουρα κάτι που δεν το έχουμε πληκτρολογήσει ποτέ.

Τουλάχιστον, εμείς! Γιατί η Tia Freeman, το έκανε!

Η Tia ταξίδευε στη Γερμανία, όταν άρχισε να νιώθει κάποιες ενοχλήσεις χαμηλά στην κοιλιά της. Αρχικά, υποπτεύθηκε ότι πρόκειται για τροφική δηλητηρίαση μιας και στο αεροπλάνο το μόνο που έφαγε ήταν σολομός. Αν αναρωτιέστε πώς και δεν σκέφτηκε ότι γεννάει, η απάντηση είναι απλή.

Όπως εξήγησε η ίδια, δεν ήξερε στην αρχή ότι ήταν έγκυος και όταν το ανακάλυψε, δεν θυμόταν την ημερομηνία που είχε αδιαθετήσει για τελευταία φορά. Έτσι, πίστευε ότι ήταν στον 8ο μήνα της κύησης ενώ στην πραγματικότητα ήταν στον 9ο και μάλιστα στις μέρες της.

MAMA GENNISE MORO ME BOITHIA APO VIDEO STO YOU TUBE

Μια 17ωρη στάση στην Τουρκία λίγο πριν φτάσει στον τελικό της προορισμό, ήταν ό,τι πρέπει για να ξεκουραστεί. Αλλά οι πόνοι αντί να περάσουν έγιναν εντονότεροι και την έκαναν να ιδρώνει. Έτσι έφτασε με δυσκολία στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, όπου διαπίστωσε ότι τελικά γεννάει.

«Έφτασα στο ξενοδοχείο μου και ήμουν βέβαιη ότι γεννούσα. Δεν υπήρχε περίπτωση να συμβαίνει κάτι άλλο γιατί με δυσκολία στεκόμουν στα πόδια μου. Είμαι σε μια ξένη χώρα όπου κανείς δεν μιλάει αγγλικά, δεν ξέρω κανένα τηλέφωνο ανάγκης και δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνω!», ανέφερε στα τηλεοπτικά δίκτυα αργότερα.

H Tia, αντί να τηλεφωνήσει στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου και να εξηγήσει την κατάστασή της προτίμησε να μπει στο YouTube και να ψάξει πώς μπορεί να γεννήσει μόνη, το παιδί της.

«Δεν είχα χρόνο να είμαι νευρική. Είχε έρθει η ώρα να το κάνω. Γέμισα τη μπανιέρα με νερό, άρπαξα μια πετσέτα την έβαλα κάτω και άλλη μία για να τυλίξω το μωρό μόλις γεννηθεί!».

Ποιος ήξερε ότι η Google και το YouTube θα αποδεικνύονταν οι τέλειες μαίες για αυτή την κατάσταση; Ευτυχώς για την ίδια και το μωρό της, όλα πήγαν καλά.

Την επόμενη ημέρα, η Tia πήγε στο αεροδρόμιο με το μωρό της τυλιγμένο σε μια παλιά μπλούζα, ελπίζοντας να βρει κάποια βοήθεια. Αντ' αυτού, η ασφάλεια του αεροδρομίου την πέρασε για απαγωγέα και έφεραν έναν γιατρό και μια νοσοκόμα να την εξετάσουν, ώστε να βεβαιωθούν ότι όντως γέννησε πριν μερικές ώρες.

Λίγο μετά το τελευταίο περιστατικό, η Tia έγινε πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες και πρώτο θέμα στις ειδήσεις. Για καλή της τύχη, η αεροπορική εταιρία που ταξίδευε, ανέλαβε δράση και προστάτεψε την ίδια και το μωρό της, μέχρι να φτάσει στον προορισμό της.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved