Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018: Οι Ελληνίδες μαμάδες στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 διοργανώνει μια εκδήλωση - γιορτή για το μητρικό θηλασμό, τον 9o Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό.

Πανελλαδικός Ταυτόχρονος Δημόσιος Θηλασμός 2018: Οι Ελληνίδες μαμάδες στέλνουν το δικό τους μήνυμα

Σε αυτή τη γιορτή συμμετέχουν για ένατη συνεχόμενη χρονιά, μητέρες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μέλη των ομάδων του Δικτύου, με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μια ομιλία, αλλά εμπράκτως ως εικόνα και παρουσία «από μητέρα προς μητέρα».

dimosiow thimasmos

Το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, σε ανακοίνωσή του στο facebook απευθύνει πρόκληση σε όλες τις γυναίκες:

«Σας περιμένουμε λοιπόν και φέτος, μητέρες θηλάζουσες, μητέρες to be, με κοιλίτσες ή με σκέψη για κοιλίτσες, μητέρες πρώην θηλάζουσες, σύζυγοι και λοιποί φίλοι και συγγενείς, για να γιορτάσουμε και να περπατήσουμε μαζί κάτω από την Ακρόπολη με στόχο την ευαισθητοποίηση, την αφύπνιση και την υποστήριξη των νέων μητέρων και της ελληνικής κοινωνίας γενικότερα για τον μητρικό θηλασμό, όχι μόνο ως λέξεις σε ένα φυλλάδιο ή σε μία ομιλία, αλλά εμπράκτως, ως εικόνα και παρουσία, «από μητέρα προς μητέρα». Στόχος μας είναι η Ελλάδα να αποτελέσει μια χώρα υποστηρικτική και φιλική προς το θηλασμό, που θα αγκαλιάζει και θα στηρίζει την νέα μητέρα όσο εκείνη θα μαθαίνει την τέχνη του θηλασμού.

Το σημείο συνάντησής μας θα είναι επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου μπροστά από το άγαλμα του στρατηγού Μακρυγιάννη. Θα κάνουμε μία όμορφη βόλτα με μία στάση για την καθιερωμένη μας φωτογραφία στα σκαλιά που οδηγούν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ώστε να καταμετρηθούν και όσα μωράκια επιθυμούν εκείνη τη στιγμή να θηλάσουν. Η διαδρομή μας θα ολοκληρωθεί επί της Αποστόλου Παύλου στο ύψος του Ιερού του Διός.»

Ώρα προσέλευσης: 11.00
Ώρα λήξης: 14:00
Η εκδήλωση στην Αττική διοργανώνεται για 9η συνεχή χρονιά από την ομάδα Αττική: Εθελοντική Ομάδα Υποστήριξης Θηλασμού https://www.facebook.com/groups/Attiki.Thilasmos/

Πληροφορίες για την εκδήλωση στην Αττική: www.facebook.com/events/185341445714987/
Βρείτε τα σημεία συνάντησης για τις υπόλοιπες πόλεις, εδώ: www.facebook.com/thilazo

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved