Ας μαγειρέψουμε... παίζοντας: Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν μια θέση στο open cooking class

Αναζητάς διασκεδαστικές δραστηριότητες για το παιδάκι σου;

Ας μαγειρέψουμε... παίζοντας: Αυτοί είναι οι τυχεροί που κερδίζουν μια θέση στο open cooking class

Όλες οι μαμάδες θέλουμε να βλέπουμε τα μικρά μας να ανακαλύπτουν τον κόσμο, να χαμογελούν, να ζουν νέες συναρπαστικές περιπέτειες, να μαθαίνουν και να αποκτούν νέες δεξιότητες. Μπορεί όμως η μάθηση να συνδυαστεί με τη διασκέδαση και το παιχνίδι;

Το mothersblog.gr πιστεύει πως μπορεί, για αυτό και σε συνεργασία με τα νέα Αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ από φρέσκα ορεινά κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής και το Kids Cooking Club διοργανώνουν μία μοναδική δράση για λιλιπούτειους επίδοξους σεφ. Έτσι, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου καταλαμβάνουν από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στη μικρή πλατεία του Εμπορικού Κέντρου AVENUE στο Μαρούσι και υποδέχονται τους μικρούς μπόμπιρες που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε ένα πολύ δημιουργικό μάθημα μαγειρικής! Θα παίξουν, θα συνεργαστούν, θα πειραματιστούν, θα διασκεδάσουν, και κυρίως θα μάθουν να κάνουν υγιεινές επιλογές. Πώς;

Δίπλα τους θα βρίσκεται ο Κυριάκος Μελάς, ο οποίος θα τους καθοδηγεί ώστε να ετοιμάσουν θρεπτικές και γευστικές επιλογές με πρωταγωνιστές πάντα τα αγαπημένα νέα Αλλαντικά από φρέσκα ορεινά κοτόπουλα ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ. Ο δημοφιλής σεφ και οι συνεργάτες του, που είναι ακούραστοι πρεσβευτές της υγιεινής θρέψης θα βρίσκονται στον χώρο του Εμπορικού Κέντρου AVENUE στο Μαρούσι για να μυήσουν τα αγγελούδια μας στον συναρπαστικό κόσμο του Kids Cooking Club, της σχολής μαγειρικής για παιδιά. Από τις 11.00 μέχρι τις 14.00 θα κάνουν μαθήματα (35-45 λεπτών) στα γκρουπάκια που θα έχουν σχηματιστεί. Έτσι, θα επιτρέψουν στα μικρά μας να μάθουν βιωματικά μέσα από το μαγείρεμα τη σωστή και ισορροπημένη θρέψη ώστε να κάνουν την πιο νόστιμη επιλογή!

KIDS COOKING CLUB 1

Η πιο νόστιμη και δημιουργική απασχόληση!

Ποια υλικά πρέπει να χρησιμοποιούν ανά συνταγή και με ποια σκεύη να τα επεξεργάζονται σωστά; Πώς μπορούν να συντηρούν τις τροφές; Ποια είναι η βασική μεθοδολογία της μαγειρικής; Απαντήσεις σε αυτά και πολλά ακόμη ερωτήματα θα δώσει ο Κυριάκος Μελάς και οι συνεργάτες του.

KIDS COOKING CLUB 2

Πιο συγκεκριμένα, θα τους μάθουν να μαγειρεύουν και να δημιουργούν με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, όπως το καπνιστό φιλέτο κοτόπουλο σε φέτες ή το κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ, που φτιάχνεται από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ και είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες, με χαμηλά λιπαρά και χωρίς γλουτένη. Χρησιμοποιώντας μία ποιοτική επιλογή, η οποία μάλιστα πρόσφατα απέσπασε το βραβείο Ανώτερης Γεύσης, από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας – iTQi, θα δημιουργήσουν απλές και νόστιμες συνταγές, όπως μία γευστική Ceasar’s chicken tart!

Έτσι, προσαρμόζοντας τα φαγητά στις γευστικές τους συνήθειες, ο Κυριάκος Μελάς θα διδάξει στα παιδιά μας να δημιουργούν εύκολα πιάτα στην κουζίνα και να αναπτύσσουν ποιοτικά κριτήρια στην επιλογή της διατροφής τους. Το καλύτερο είναι ότι οι μικροί μάγειρες θα συμμετέχουν ενεργά στη δραστηριότητα και θα απολαύσουν με όλες τους τις αισθήσεις το φαγητό! Εξίσου σημαντικό είναι και το γεγονός ότι θα μάθουν τα πάντα για την καθαριότητα, τους βασικούς κανόνες για την υγιεινή των πρώτων υλών και την ασφάλεια στο χώρο της κουζίνας.

KIDS COOKING CLUB 3

Οι τυχεροί που κερδίζουν μία θέση στο πιο διασκεδαστικό cooking class είναι:

  1. ΡΑΝΙΑ ΤΣΕΛΕΠΟΓΛΟΥ
  2. ΕΛΕΝΗ ΚΟΝΤΟΥ
  3. ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ
  4. Μαρια Σιδηροπουλου
  5. ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΕΛΙΟΥ
  6. ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
  7. ΕΥΗ ΖΑΡΛΑΚΟΥΤΗ
  8. ΧΡΥΣΑ ΝΑΝΟΥ
  9. Αφροδίτη Δεσύλλα
  10. Αγγελική Τζωρου
  11. Χαρα Σκουρα
  12. Αμαλία Ευαγγελια Αλεξανδρή
  13. ΗΛΙΑΣ ΓΚΟΤΣΗΣ
  14. ΣΟΦΙΑ ΠΟΛΥΠΑΘΕΛΛΗ
  15. ΚΛΑΙΡΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ
  16. Stelios Eleni Kadetsis
  17. ΕΛΕΝΗ ΝΑΣΙΑΚΟΥ
  18. ΧΡΥΣΑ ΜΑΚΑ
  19. ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΚΥΡΓΙΑΚΟΥ
  20. ΑΣΗΜΙΝΑ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved