«Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια»: Οι τυχεροί που κερδίζουν εισιτήρια και πλούσια δώρα!

Δείτε αν είστε ένας από τους τυχερούς!

«Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια»: Οι τυχεροί που κερδίζουν εισιτήρια και πλούσια δώρα!

Το Mothersblog.gr, με αφορμή την επίσημη πρεμιέρα της καινούργιας ταινίας της Disney, «Ο Καρυοθραύστης και τα Τέσσερα Βασίλεια» (The Nutcracker and the Four Realms), στα Village Cinemas του The Mall Athens, χαρίζει προσκλήσεις και πλούσια δώρα για μικρούς και μεγάλους που επιθυμούν να δουν τον πιο παραμυθένιο ήρωα να παίρνει «σάρκα και οστά» στη μεγάλη οθόνη.

Πρόκειται για μία ταινία που ταξιδεύει και παρασύρει σε ένα παραμυθένιο κόσμο ακόμη και τους πιο διστακτικούς. Με ένα λαμπρό cast που περιλαμβάνει παγκόσμια ονόματα, όπως η Keira Knightley και ο Morgan Freeman.

Οι τυχεροί που κερδίζουν μία από τις δέκα διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα που θα γίνει στα Village Cinemas του The Mall Athens, την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου και ώρα 19:00 είναι:

  1. ΕΥΑ ΦΑΡΜΑΚΗ
  2. ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΑΝΙΓΓΕΛΗ
  3. ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΦΛΩΡΟΥ
  4. Κατερίνα Νικολαρά
  5. Μαρία Ιντζεκώστα
  6. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΚΑΚΟΣ
  7. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΥΡΟΣ
  8. Μαρία Κοντέλη
  9. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
  10. Σοφία Βασιλειάδου

Οι 5 νικητές που κερδίζουν ένα εκπληκτικό σετ με ένα υπέροχο μπρελόκ, ένα notebook, έναν σελιδοδείκτη, ένα μπρελόκ και ένα σετ στυλό-μολύβι είναι:

  1. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΑΡΑΣ
  2. Τάνια Αναγνωστάρα
  3. Αναστάσιος Βασιλειάδης
  4. ΣΟΦΙΑ ΜΠΑΛΑΦΑ
  5. ANNA GEORGIOU

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η πρωταγωνίστρια Κλάρα (Mackenzie Foy) ψάχνει απεγνωσμένα το κλειδί που ανοίγει το πολύτιμο δώρο που της άφησε η μητέρα της πριν πεθάνει. Ένα χρυσό νήμα που της χαρίζει ο παππούς της στα γενέθλιά της, οδηγεί στο κλειδί που καταλήγει να εξαφανίζεται σε έναν παράλληλο κόσμο. Εκεί, η Κλάρα θα γνωρίσει τον στρατιώτη Φίλιπ (Jayden Fowora-Knight), τη συμμορία των ποντικών και τον αντιβασιλέα που «κάνει κουμάντο» στη Χώρα των Νιφάδων, των Ζαχαρωτών και των Λουλουδιών, των τριών βασιλείων. Η Κλάρα με τον νέο της φίλο Φίλιπ θα πρέπει να παλέψουν ενάντια στο τέταρτο βασίλειο και την Κόκκινη Μητέρα (Helen Mirren), παίρνοντας πίσω το κλειδί και επαναφέροντας την ηρεμία και σε αυτόν τον αλλοπρόσαλλο κόσμο.

Πάρτε μία γεύση από το παραμυθένιο trailer:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved