Πώς θα αναβαθμίσεις τη φροντίδα των ρούχων της οικογένειάς σου

Το «μυστικό» για να διατηρήσεις τα χρώματα, την υφή και το σχήμα, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα κομμάτια!

Πώς θα αναβαθμίσεις τη φροντίδα των ρούχων της οικογένειάς σου

Καθημερινά εκφράζουμε την αγάπη μας μέσα από μικρές και μεγαλύτερες κινήσεις. Περιποιούμαστε τα αγγελούδια μας με κάθε τρόπο, με τις πιο γλυκές και αυθόρμητες χειρονομίες. Και φυσικά, φροντίζουμε να είναι περιποιημένα και να αισθάνονται άνετα για να δοκιμάσουν νέες εμπειρίες και να ανακαλύπτουν τον κόσμο. Για αυτό και τους προσφέρουμε καθαρά ρούχα που τα βοηθούν να νιώθουν όμορφα και τους επιτρέπουν να κινούνται ελεύθερα, να τρέχουν, να παίζουν και να λερώνονται ξανά και ξανά.

Τα πουλόβερ, τα T-shirt και τα φορεματάκια που «αγκαλιάζουν» τους περιπετειώδεις μπόμπιρες και τις όμορφες πριγκίπισσές μας είναι το χάδι που τους προσφέρουμε ακόμα και όταν δεν είμαστε δίπλα τους. Δεν είναι απλώς ένα κομμάτι ύφασμα, αλλά ένα κομμάτι της προσωπικότητάς μας γεμάτο συναισθηματική αξία, που τα συντροφεύει σε κάθε τους κίνηση και τα κάνει να αισθάνονται ασφαλή και γεμάτα αυτοπεποίθηση. Με λίγα λόγια είναι η απόλυτη έκφραση της φροντίδας μας.

KOTSOVOLOS 2

Υπάρχει όμως τρόπος να αναβαθμίσουμε τη φροντίδα αυτή; Πλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας κάτι τέτοιο είναι πιο απλό και εύκολο από ποτέ. Οι «έξυπνες» συσκευές μας μπορούν να μας βοηθήσουν να περιποιηθούμε τους αγαπημένους μας με τον καλύτερο τρόπο, αλλά και να εξοικονομήσουμε χρόνο, τον οποίο μπορούμε να αξιοποιούμε καλύτερα για να περνάμε διασκεδαστικές στιγμές με τα αγγελούδια μας.

KOTSOVOLOS 3

Οι τεχνολογικά προηγμένες συσκευές που κάνουν την καθημερινότητά σου πιο εύκολη

Με τις σωστές κινήσεις, μπορούμε να διατηρήσουμε σαν καινούργια τα ρούχα των μικρών, και έτσι δεν θα χρειαστεί να ανανεώνουμε διαρκώς την γκαρνταρόμπα τους. Μπορούμε να κρατήσουμε άθικτο κάθε κομμάτι, ακόμα και αν το έχουν φορέσει στις πιο απίθανες περιπέτειες που έχουν ζήσει και το έχουν λερώσει επανειλημμένως στην προσπάθειά τους να ανακαλύψουν άλλους πιο συναρπαστικούς κόσμους από τον δικό μας! Πώς;

Τώρα μπορούμε να διατηρούμε τα ζωντανά χρώματα, το σχήμα και την υφή των ρούχων κάθε μέλους την οικογένειάς μας, χωρίς καν να προσπαθήσουμε. Το δικό μας «μυστικό» είναι οι τεχνολογικά εξελιγμένες συσκευές Electrolux που ανακαλύψαμε στον Κωτσόβολο και που δεν πλένουν απλώς τα ρούχα μας, αλλά τους προσφέρουν την κατάλληλη φροντίδα, ώστε να τα φοράμε περισσότερο καιρό. Ξέρουμε ότι μπορούμε να εμπιστευόμαστε τα πλυντήρια της δημοφιλούς εταιρείας που ηγείται στον χώρο των οικιακών ηλεκτρικών συσκευών, για ένα εγγυημένο αποτέλεσμα πλύσης, ακόμα και στα πιο ευαίσθητα υφάσματα, όπως μάλλινα και μεταξωτά που προορίζονται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι.



SteamCare: Η καλύτερη λύση για φρεσκαρισμένα ρούχα χωρίς ζάρες!

Τώρα, μπορείς να αφιερώνεις λιγότερο χρόνο στο σιδέρωμα, και να περνάς περισσότερες στιγμές με τα παιδιά σου. Πώς; Είναι πιο απλό από ό,τι μπορεί να πίστευες: Με το σύστημα SteamCare έχεις φρεσκαρισμένα ρούχα χωρίς ζάρες. Ολοκλήρωσε κάθε κύκλο πλύσης με ατμό για να μειώσεις το τσαλάκωμα κατά 1/3!
Με το Anti-allergy programme μπορείς ακόμη να απομακρύνεις αλλεργιογόνα και βακτήρια από τα αγαπημένα ρούχα των μικρών σου και να τα διατηρείς καθαρά χωρίς να χρειαστεί να προσπαθείς ιδιαίτερα!

Παράλληλα, χρησιμοποίησε καινοτόμες λειτουργίες, όπως το σύστημα SensiCare, που προσαρμόζει τη διάρκεια προγράμματος στο μέγεθος φορτίου, χρησιμοποιώντας λιγότερη ενέργεια και νερό και αποτρέποντας το υπερβολικό πλύσιμο των ρούχων. Επιτυγχάνει τους πιο οικονομικούς κύκλους ακόμη και για τα μικρότερα φορτία σου και διατηρεί την ποιότητα των υφασμάτων. Το σύστημα FreshScent είναι μία ακόμη καλή λύση, καθώς συνδυάζει φρέσκο άρωμα με απαλό ατμό για φρεσκάρισμα των ευαίσθητων ρούχων.

Σύντομα θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να «ολοκληρώσεις» πιο γρήγορα και εύκολα από ποτέ διαδικασίες που άλλοτε ήταν εξαιρετικά χρονοβόρες. Με αυτόν τον τρόπο δεν «ξεμπερδεύεις» απλώς με την μπουγάδα, αλλά περιποιείσαι τα ρούχα ολόκληρης της οικογένειας με το πάτημα ενός κουμπιού!

KOTSOVOLOS 4

Στεγνωτήρια από το «μέλλον»

Τέλος, όσον αφορά στο στέγνωμα, μπορείς να διατηρήσεις την αίσθηση, το σχήμα και την ποιότητα ακόμη και των πιο ευαίσθητων ρούχων σου, με εξειδικευμένα προγράμματα όπως η τεχνολογία DelicateCare, που εγγυάται την αποφυγή συρρίκνωσης, αλλά και πολλές ακόμη τεχνολογίες από το «μέλλον» που προσφέρει ο Κωτσόβολος και η Electrolux σε κάθε της συσκευή, προκειμένου να μας διευκολύνουν.

Ξέχνα λοιπόν τις δουλειές του σπιτιού και πέρνα ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σου. Τώρα, ξέρεις το «μυστικό» για να κερδίσεις ακόμη περισσότερες πολύτιμες στιγμές με τους αγαπημένους σου, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρεις τη φροντίδα σου!

Περισσότερες πληροφορίες για τις καινοτόμες συσκευές που θα σε διευκολύνουν μπορείς να βρεις εδώ.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved