Ο γιος της έγινε 4 μηνών - Δείτε τι του ευχήθηκε η διάσημη μαμά του (pics)

Δεν μπορεί να πιστέψει ότι πέρασαν τέσσερις μήνες από τη γέννηση του γιου της.

Ο γιος της έγινε 4 μηνών - Δείτε τι του ευχήθηκε η διάσημη μαμά του (pics)

Η διάσημη ηθοποιός είναι μητέρα ενός γλυκύτατου αγοριού που της έχει κλέψει την καρδιά. Δύσκολα τον αποχωρίζεται καθώς θέλει να τον βλέπει και να τον φροντίζει καθημερινά. Γι’ αυτό και όταν χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας, «Ντόρα η Εξερευνήτρια» τον πήρε μαζί της.

Η 43 χρονη ηθοποιός ανεβάζει αρκετά συχνά φωτογραφίες του μοναχογιού της στα social media. Έτσι, με αφορμή τη συμπλήρωση 4 μηνών από τη γέννησή του έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Ο μικρός μου άγγελος έγινε 4 μηνών. Μεγαλώνει τόσο γρήγορα! Κοιτάζω τον Santi και αναρωτιέμαι πώς μπόρεσε το σώμα μου να δημιουργήσει αυτό το θαύμα. Πραγματικά ένα θαύμα! Από τη στιγμή που τον πήρα στα χέρια μου, ήξερα ότι τέτοια αγάπη δεν είχα ξανανιώσει. Ευτυχισμένα γενέθλια αγαπημένε μου Santi» .

Η Eva Longoria μαζί με τον σύζυγό της José Pepe Bastón, υποδέχτηκαν τον Santiago Enrique Baston τον περασμένο Ιούνιο και όπως αποκάλυψε η ίδια η απόκτηση του παιδιού ήταν ότι σημαντικότερο έχει συμβεί στη ζωή της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved