Kinder: γιορτάζουμε τη χαρά εδώ και 50 χρόνια παγκοσμίως!

Αν η Kinder μετρούσε τις στιγμές απόλαυσης που έχει χαρίσει, εδώ και 50 χρόνια – και εξακολουθεί να χαρίζει - σε μικρούς και μεγάλους, θα ήταν πολλά εκατομμύρια!

Kinder: γιορτάζουμε τη χαρά εδώ και 50 χρόνια παγκοσμίως!

Μια τέτοια στιγμή χαράς είναι τα γενέθλια μιας γλυκιάς, παιχνιδιάρικης ιδέας, που ξεκίνησε το 1968 στην κωμόπολη Άλμπα της Ιταλίας και κατέκτησε τον κόσμο!

Εκεί, ο Michele Ferrero σκέφτηκε να δημιουργήσει μια σοκολάτα σε μικρές μερίδες, με τη χαρακτηριστική γεύση που θα ξετρέλαινε τα παιδιά, ενώ θα την αγαπούσαν και οι μαμάδες για την ισορροπία και την ποιότητα των υλικών της. Χρόνο με το χρόνο ακολουθούσαν νέες καινοτομίες, με στόχο μοναδικά προϊόντα και εμπειρίες που χαρίζουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά σε κάθε στιγμή.

Έχοντας ως βάση ένα λαμπρό παρελθόν, η Kinder επεκτάθηκε σταδιακά σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας ένα ακόμη λαμπρότερο μέλλον. Γιατί η χαρά αποτελεί βασικό συστατικό για την ανάπτυξη και την εξέλιξη των παιδιών και υπήρξε πάντα μέρος της ιστορίας της Kinder. Παράδειγμα, η θρυλική Kinder - έκπληξη, που αντλεί την έμπνευσή της από το ιταλικό πασχαλινό έθιμο.

LOGO KINDER 50 XRONIA

Και, βέβαια, κορυφαία προτεραιότητα της Kinder παραμένουν πάντα τα αγνά συστατικά και η απουσία συντηρητικών στα προϊόντα της που, μαζί με τις μελετημένες συσκευασίες, καθησυχάζουν όλες τις ανησυχίες των μαμάδων.

Ο μαγικός κόσμο της Kinder, είναι γεμάτος από ανεπανάληπτες γεύσεις σοκολάτας, καθώς και από απίθανα παιχνίδια, που δίνουν πνοή στη φαντασία των παιδιών!

Αποστολή της Kinder είναι να συνεχίσει και για τα επόμενα 50 χρόνια να χαρίζει μικρές αλλά ιδιαίτερες στιγμές στην καθημερινότητα μας, δημιουργώντας σοκολάτες, φτιαγμένες να τις μοιράζεται όλη η οικογένεια.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved