Η ΒΙΑΝΕΞ και η ΒΙΑΝ έτρεξαν μαζί με το «Άλμα Ζωής» στο 10ο Greece Race for the Cure®

Η ομάδα της ΒΙΑΝΕΞ/ΒΙΑΝ έτρεξε στο 10ο Greece Race for the Cure®, την Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Η ΒΙΑΝΕΞ και η ΒΙΑΝ έτρεξαν μαζί με το «Άλμα Ζωής» στο 10ο Greece Race for the Cure®

Το Greece Race for the Cure ® στοχεύει στο να γίνει η αφορμή για να γιορτάσει τη ζωή της κάθε γυναίκα που έχει βιώσει την ασθένεια, αλλά και για να ενημερωθεί κάθε άνθρωπος για τον καρκίνο του μαστού.

Το ραντεβού που τα προηγούμενα χρόνια δινόταν την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου, φέτος δόθηκε μία εβδομάδα αργότερα, λόγω των καιρικών φαινομένων. Ωστόσο, αυτό δεν εμπόδισε τους ενθουσιώδεις δρομείς να κατακλύσουν το Ζάππειο.

Η ΒΙΑΝΕΞ συμμετείχε στον επετειακό, δέκατο αγώνα δρόμου και περίπατο στο κέντρο της Αθήνας, ενάντια στον καρκίνο του μαστού, στηρίζοντας και χορηγικά τη διοργάνωση. Επίσης, διατέθηκε ενημερωτικό υλικό και προϊόντα Tonotil στους συμμετέχοντες.

Ο κος Δημήτρης Μωραϊτης, Γενικός Διευθυντής της ΒΙΑΝ δήλωσε: «Η ΒΙΑΝΕΞ, η Ηγέτιδα Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία, η οικογένεια Γιαννακόπουλου και οι 1.100 εργαζόμενοί της, προσπαθούν σήμερα, μέσα από μια ομάδα συμμετοχής στον αγώνα, να δείξουν και να χαράξουν το δρόμο ενάντια στον καρκίνο του μαστού.»

Τα έσοδα της διοργάνωσης χρηματοδοτούν κάθε χρόνο προγράμματα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», για την ψυχοκοινωνική στήριξη των γυναικών που βιώνουν τον καρκίνο του μαστού, για την ενημέρωση όλων σχετικά με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση που μπορεί να σώσει ζωές, για έναν κόσμο όπου ο καρκίνος του μαστού δεν θα υπάρχει πια.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved