#NoMakeup: 50 γυμνά από μακιγιάζ selfies του Χόλιγουντ κάνουν επανάσταση

Με ένα εκτενές αφιέρωμα στις διάσημες γυναίκες που υπερασπίζονται τη γυναικεία ομορφιά χωρίς μακιγιάζ με selfies, η ιταλική εφημερίδα Corriere della Serra φέρνει στο φως μια συχνά αθέατη πλευρά της γυμνής από make up γοητεία των star.

#NoMakeup: 50 γυμνά από μακιγιάζ selfies του Χόλιγουντ κάνουν επανάσταση

Το μεγάλο φωτογραφικό αφιέρωμα παρουσιάζει ηθοποιούς, μοντέλα και διασημότητες που τόλμησαν να αναρτήσουν selfies στο Instagram και τα άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλες γυναίκες που αρνούνται με γενναιότητα τα συμβατικά πρότυπα ομορφιάς, ακόμη κι αν διακινδυνεύουν να εκτεθούν υπέρ μιας πιο γνήσιας, υγιεινής εικόνας, τα πορτρέτα χωρίς μέικ απ "διαβάζονται¨ ως μια τολμηρή δήλωση εναντίον των περιοριστικών προτύπων ομορφιάς.

Ωστόσο υπάρχει και ο αντίλογος ότι οι γυναίκες στις περισσότερες φωτογραφίες δεν φαίνονται ανατρεπτικές, εξακολουθούν να είναι κλασικά ελκυστικές και φωτογραφίζονται σε ελεγχόμενο φωτισμό για να φαίνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο: ωραίες.

"Το μήνυμα της αυτοαποδοχής και της αυτοπεποίθησης είναι αναμφισβήτητα θετικό, η μέθοδος είναι αμφισβητήσιμη" αναφέρεται σε δημοσίευμα του dailycal.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved