Ο Τσιμιτσέλης ξεκαθαρίζει: «Δεν υπάρχει γάμος στο πρόγραμμά μας με την Κατερίνα»

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έχει πλέον πρόβλημα να μιλάει για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού όμως ξεκαθαρίζει πως δεν είναι στα σχέδιά τους ένας γάμος! 

Ο Τσιμιτσέλης ξεκαθαρίζει: «Δεν υπάρχει γάμος στο πρόγραμμά μας με την Κατερίνα»

Ο ηθοποιός περνάει καλά με τη νέα αγαπημένη του αλλά δεν έχει στο νου του δεσμεύσεις... Διαβάστε τι δήλωσε...

Στο «Bachelor 3» παίζεις μαζί με τη σύντροφό σου Κατερίνα Γερονικολού, με την οποία στην αρχή της σχέσης σας παίξατε… κρυφτό με τους παπαράτσι!

Ποτέ δεν παίξαμε κρυφτό. Δεν είχαμε κάτι να κρύψουμε, αλλά δεν ανήκουμε και σε αυτούς που διαφημίζουν τις σχέσεις τους. Μας πέτυχαν παπαράτσι στη Φιλοθέη, αργότερα στη Λούτσα που είχαμε πάει να φάμε και μετά πέσαμε πάνω τους στο Κηποθέατρο Παπάγου όταν πήγαμε να δούμε το «Mamma mia»... Ημουν με τη βερμούδα μου -την έχεις δει σίγουρα και σε άλλες φωτογραφίες, την περίφημη βερμούδα του πτωχού συγγενή (σ.σ. γελάει), που με βολεύει πολύ, την οποία φορούσα και στη Μύκονο πρόσφατα. Και για να προλάβω τους κακεντρεχείς, στο νησί πήγαμε για δουλειές της Κατερίνας, όχι για να μας φωτογραφίσουν! Απλώς όταν πας εκεί, δεν μπορείς να τους ξεφύγεις και δεν το θέλαμε κιόλας. Στο λέω ξανά: Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε οι δυο μας.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved