Ένα δέντρο για το Μάτι στο ΑVENUE

Ο ΔΡΟΜΟΣ 89,8 στηρίζει την προσπάθεια να γίνει το Μάτι πάλι πράσινο και σας καλεί την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 8 το απόγευμα, στο εμπορικό κέντρο AVENUE στο Μαρούσι.

Ένα  δέντρο για το Μάτι στο ΑVENUE

Συγκεντρώνουμε όλοι μαζί δέντρα και φυτά, για να δώσουμε ελπίδα στους κατοίκους της περιοχής και για να θυμόμαστε ότι η αγάπη μπορεί.

Μαζί μας ο Ηλίας Βρεττός, που μετά την πρόσφατη προσωπική του περιπέτεια, προσφέρθηκε με αγάπη και ενδιαφέρον για την ενίσχυση του σκοπού αυτού. Ο δημοφιλής τραγουδιστής υποστήριξε ότι «αγάπη προπάντων σημαίνει ανθρωπιά, παραμερίζοντας το “εγώ”. Εύχομαι σε αυτόν τον κόσμο, να μπορέσουμε όλοι να δικαιολογήσουμε την ύπαρξη μας ως άνθρωποι».

Θα τραγουδήσουμε για την ελπίδα και την αισιοδοξία και θα φέρουμε μαζί μας ένα δέντρο, που θα κάνει την αρχή στην αναγέννηση της φύσης της πολύπαθης περιοχής. Τα δέντρα μπορούν να είναι χαρουπιές, ακακίες, γαζίες, λεύκες, τούγιες, κυπαρίσσια, αλλά και λεμονιές, μανταρινιές, πορτοκαλιές, κορομηλιές, φυτά που προορίζονται για φράχτες καθώς και πικροδάφνες που ευδοκιμούν στην περιοχή. Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 8 το απόγεμα στο εμπορικό κέντρο AVENUE, Λεωφόρος Κηφισίας 41-47.

Να είστε όλοι εκεί!

Για περισσότερες πληροφορίες μπες τώρα στο dromosfm.gr και avenuemall.gr

Με την ευγενική χορηγία της Panik Records και της RM AUDIO.

Σημείωση: Υπάρχει η δυνατότητα όποιος θέλει να φέρει δέντρα ή φυτά στο Avenue, να το κάνει όχι μόνο την ημέρα της εκδήλωσης, αλλά από την Πέμπτη 27/9 και μέχρι την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου (1 ημέρα μετά) στις 16:00. Μετά, τα δέντρα και τα φυτά θα μεταφερθούν στο Μάτι για να γίνει η φύτευση ή και η διάθεση, σύμφωνα με τις οδηγίες του Δήμου Μαραθώνα. Θερμή παράκληση: όχι πεύκα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved