Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πλατεία Κάνιγγος

Με εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 20/9 τα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ  ΣΒΙΕ στην Πλατεία Κάνιγγος.

Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΙΕΚ ΣΒΙΕ στην Πλατεία Κάνιγγος

Η ΣΒΙΕ, μετά από 51 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα, αλλάζει σελίδα σε υπερσύγχρονα κτίρια στην καρδιά της Αθήνας, προσφέροντας και άλλες περιζήτητες ειδικότητες όπως η Μαγειρική, η Ζαχαροπλαστική, τα Ξενοδοχειακά και Τουριστικά Επαγγέλματα, οι σπουδές Οικονομίας και Διοίκησης, η Προπονητική και η Προσχολική Αγωγή.

Τη νέα εποχή ΣΒΙΕ τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Μπρούλιας, σύσσωμη η Πανεπιστημιακή Κοινότητα, εκπρόσωποι του Υπουργείου Υγείας, Διευθυντές Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων, φορείς του Αθλητισμού και του Πολιτισμού, καθώς και πλήθος σπουδαστών, γονέων και καθηγητών που κινήθηκαν σε εορταστικούς ρυθμούς. Ο Σεφ και Σύμβουλος Σπουδών του τομέα Επισιτισμού Γιάννης Αποστολάκης, η Ψυχολόγος και Σύμβουλος Σπουδών του τομέα Παιδαγωγικών Σάντυ Κουτσοσταμάτη, έδωσαν λαμπερό «παρών» στο party εγκαινίων της Σχολής συνομιλώντας με τους σπουδαστές των τομέων Γαστρονομίας και Παιδαγωγικών αντίστοιχα.

PAN 0182

Ο Γενικός Διευθυντής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, Νίκος Καστρινάκης, καλωσόρισε τη νέα γενιά των σπουδαστών, τονίζοντας ότι η διαχρονική επιτυχία της ΣΒΙΕ οφείλεται στους ανθρώπους της. ‘Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε «σήμερα κάνουμε ένα άλμα προς το μέλλον και η αθρόα προσέλευση των σπουδαστών και των αποφοίτων, μας γεμίζει δύναμη να τους προσφέρουμε αυτό που τους αξίζει». Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, εξήρε την εκπαιδευτική ποιότητα, το κύρος και την παράδοση της ΣΒΙΕ στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα συνεχιστεί το εξαιρετικό κοινωνικό έργο της Σχολής μέσω της χορήγησης υποτροφιών σε κοινωνικά ευπαθείς συμπολίτες μας σε σύμπραξη με τους Δήμους της Αττικής.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, ανακοίνωσε μία πλήρη υποτροφία διετούς φοίτησης που θα δοθεί με κοινωνικά κριτήρια σε δημότη της Αθήνας, ο οποίος θα σπουδάσει στο ΙΕΚ ΣΒΙΕ το επάγγελμα της επιλογής του.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved