Αφήνουμε το αυτοκίνητο και παίρνουμε τους δρόμους... για ένα καλύτερο σήμερα!

Δε νομίζω ότι υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που του αρέσει να περπατάει στο πεζοδρόμιο και ξαφνικά να του κλείνει το δρόμο ένα αυτοκίνητο που έχει κυριολεκτικά παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο.

Αφήνουμε το αυτοκίνητο και παίρνουμε τους δρόμους... για ένα καλύτερο σήμερα!

Ούτε κάποια μητέρα που θέλει να βγάλει το παιδί της για βόλτα με το καρότσι και τα αμάξια έχουν κλείσει ολόκληρη τη διάβαση πεζών και πρέπει να είσαι τουλάχιστον οδηγός Formula 1 για να κουμαντάρεις το καρότσι και να αλλάξεις πορεία. Αυτά τα φαινόμενα τα έχουμε ζήσει λίγο-πολύ όλοι, είτε είμαστε μαμάδες, είτε απλοί πολίτες αυτής της χώρας. Και το χειρότερο είναι ότι μπορεί μερικοί να τα έχουμε κάνει κιόλας. Πόσες φορές δεν έχουμε πει «δε βαριέσαι, πού να τρέχω τώρα να ψάχνω πάρκινγκ; Θα διπλοπαρκάρω για λίγο, σιγά!».

Πόσες φορές, από απροσεξία, δεν έχουμε μπλοκάρει ράμπες πεζών και τις έχουμε μετατρέψει σε πάρκινγκ;

Λένε πως στη χώρα μας, από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 1.500.000 νέα αυτοκίνητα, επιβαρύνοντας κατά 80% την ατμοσφαιρική ρύπανση, ειδικά τους θερμούς μήνες, με την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη να κρατάνε τις πρώτες θέσεις στη χώρα μας. Και όχι άδικα, αφού το αυτοκίνητο έχει γίνει πραγματικός δυνάστης στην καθημερινότητά μας, με αποτέλεσμα να εξαρτόμαστε αποκλειστικά από αυτό.

Που και που όμως διαβάζουμε για πρωτοβουλίες που μας γεμίζουν ελπίδα, για προσπάθειες που δημιουργούν ανάταση και ιδέες που ενθαρρύνουν την καταπολέμηση της ατµοσφαιρικής ρύπανσης. Μια από αυτές είναι και η «Ημέρα χωρίς Αυτοκίνητο», στο πλαίσιο της οποίας γίνεται προσπάθεια αναβάθμισης της πόλης, με παράλληλη ενθάρρυνση των πολιτών να χρησιμοποιήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Η ίδια μέρα περιλαμβάνει δραστηριότητες και μέτρα για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την ενθάρρυνση αλλαγής νοοτροπίας και συμπεριφοράς.

Μια από αυτές τις ενέργειες που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν το κοινό προς αυτή την κατεύθυνση, έρχεται από μια ασφαλιστική που μας έχει συνηθίσει σε φρέσκιες ιδέες και κάθε άλλο παρά άπραγη μένει μπροστά σε τέτοιες προσπάθειες αναβάθμισης της καθημερινότητάς μας. Δεν είναι άλλη από την Anytime, την 1η direct ασφαλιστική στην Ελλάδα, που σηκώνει τα μανίκια και στηρίζει έμπρακτα αυτή την προσπάθεια, χαρίζοντας 500 πολλαπλά, ηλεκτρονικά εισιτήρια ή αλλιώς ΑΤΗ.ΕΝΑ TICKET!

Πιο συγκεκριμένα με κάθε νέα ασφάλιση αυτοκινήτου προσφέρει μία ATHENACARD με 10+1 διαδρομές έτοιμη προς χρήση. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι πριν φτιάξεις το καινούργιο σου συμβόλαιο μέσω της Anytime, να καταχωρήσεις ATHENACARD, στο πεδίο «Κωδικός προσφοράς» στη φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων ή να δώσεις στον εκπρόσωπο της Anytime το συγκεκριμένο κωδικό πριν την έκδοση του συμβολαίου. Με μία τέτοια επιλογή, είσαι έτοιμος να απολαύσεις τα πολλαπλά οφέλη των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αφού δεν επωφελείται μόνο το περιβάλλον αλλά και η τσέπη σου, το σωστό να λέγεται!

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Anytime είναι «μπροστάρης» σε τέτοιου είδους ενέργειες. Ειδικά όταν πρόκειται για καινοτόμες ιδέες, η συγκεκριμένη ασφαλιστική με κάθε δυνατή ευκαιρία «ξανασυστήνεται». Είτε πρόκειται για καινούργια προϊόντα, είτε για προσφορές και εκπτώσεις μέσω των οποίων μπορούν να επωφελούνται τα μέλη της, ένα είναι σίγουρο, πως η Anytime όλα αυτά τα χρόνια έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό και έχει μπει για τα καλά στη ζωή όλων μας!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved