«Είχαμε χωρίσει αλλά κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο κρεβάτι για ένα χρόνο»

Έχει αποφασίσει να μην κάνει ποτέ κάτι το οποίο δεν του αρέσει και δεν αφήνει ποτέ τον εαυτό του να πιάσει πάτο, γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγο.

«Είχαμε χωρίσει αλλά κοιμόμασταν μαζί στο ίδιο κρεβάτι για ένα χρόνο»

Ο βετεράνος πρωταθλητής της κολύμβησης, Χαράλαμπος Παπανικολάου, μίλησε στο περιοδικό Λοιπόν για την προσωπική του ζωή.

Αναφέρθηκε στο χωρισμό του με την πρώην σύζυγο του, με την οποία κοιμόντουσαν στο ίδιο κρεβάτι σαν φίλοι, ένα χρόνο αφότου αποφάσισαν από κοινού να πάρουν ξεχωριστούς δρόμους.

«Όταν χώρισα, ήταν μια απόφαση η οποία έγινε από κοινού και συνέβη με τον καλύτερο, τον ιδανικό τρόπο, για να μην επηρεαστεί η κόρη μου»

Υπάρχει ιδανικός τρόπος χωρισμού;
«Βέβαια. Όταν είναι ξεκάθαρη η απόφαση και από τους δύο, για το καλό τους και του παιδιού. Όταν ζεις σ' ένα σπίτι που δεν είναι καλά το ανδρόγυνο, δεν είναι καλά και το παιδί. Πιστεύω ακράδαντα ότι πάντα ένας χωρισμός γίνεται για καλό», λέει στο Λοιπόν και συνεχίζει:

«Όταν οι άνθρωποι δεν είναι κολλημένοι στα μυαλά και μπορούν να καταλάβουν τι είναι το καλύτερο, βλέπουν τι γίνεται όταν μια σχέση φθείρει. Δεν μπορεί να είναι ο ένας ερωτευμένος, δεν υπάρχει, δεν γίνεται σε μια σχέση. Αυτός που λέει ότι είναι ερωτευμένος και ο άλλος δεν είναι πάει να πει ότι έχει κάποιο θέμα, δεν είναι ισορροπημένο άτομο. Σε πολύ κόσμο ο ένας είναι ο θιγμένος ή ο ερωτευμένος, αλλά δεν μπορείς μετά από χρόνια να βλέπεις ότι κάτι φθείρει κι εσύ να είσαι ερωτευμένος»

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved